Hlavní obsah
Názory a úvahy

Ano, když se chce, tak to jde. Ono se ale vždy nechce. Republikáni ostudou demokracie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Technologie je super..jen mít vůli ji použít.

U Izraele nebylo nikdy pochyb o jeho vůli bojovat. Jinak je tomu ovšem u jeho hlavního spojence USA. Po období dlouhých konfliktů v Afghánistánu a Iráku nyní Američané pečlivě zvažují, komu pomohou, a jak.

Článek

Zatímco se Izrael lehce ubránil jednomu členovi osy zla díky moderním technologiím, tak Ukrajina nemá rakety do Patriotů, a musí nečinně přihlížet, jak jí další člen této osy devastuje elektrárny a vraždí civilisty.

Trumpova sebestřednost ovlivňující většinu republikánů, kteří se rozhodli v nejnevhodnější chvíli hrát své politické hry, spolu s Bidenovou slabostí, jsou výsledkem až neuvěřitelné váhavosti, která ve finále snižuje kredit USA coby supervelmoci.

Ronald Reagan by se obracel v hrobě, kdyby viděl svého republikánského kolegu, jak nabízí půl Ukrajiny barbarům z východu.

Kdyby byl Reagan v úřadě před dvěma lety, tak by ta bolševicko-mafiánská svoloč ani nevylezla ze své smrduté nory.

Časy se mění, a možná nejsme daleko od doby, kdy Trump nabídne i půlku Evropy.

Protože přece America first…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz