Hlavní obsah

Pro Chlopčíka je StarDance uzavřenou kapitolou. Objevil se u konkurenční televize

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Show Jana Krause,CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=111141421

Fanoušci taneční show StarDance zažili v posledních dnech pořádný šok. Zdeněk Chlopčík, který byl po dlouhá léta nedílnou součástí poroty, se nečekaně objevil na konkurenční televizi. A to pouhé dva dny po odvysílání prvního dílu nové řady StarDance.

Článek

Chlopčík byl jedním z tajných hostů při natáčení silvestrovského vydání pořadu Inkognito. Jeho příchod vyvolal mezi diváky v publiku nadšené reakce a bouřlivý potlesk. Když si sundal masku, radostně ho přivítal i jeho bývalý kolega z poroty StarDance, Richard Genzer, který netušil, že Zdeněk přijde.

Chlopčík už má nabídku někde jinde

„Já mám Zdeňka Chlopčíka neskutečně rád a jsem šťastný, že ho můžu počítat mezi své přátele,“ svěřil se Genzer pro Blesk. Rozhodnutí České televize vyřadit Chlopčíka z poroty StarDance se setkalo s kritikou nejen u diváků, ale i u známých osobností. Herec Jakub Prachař dokonce navrhl, aby Prima koupila licenci na StarDance, jen aby se Chlopčík mohl vrátit.

Foto: Foto: TV Prima/Se svolením k publikaci

Chlopčík šel ke konkurenci.

„Pro mě je to stejné, jako by skončil Marek Eben. Kdyby to nemoderoval, tak to pro mě není StarDance. A stejný symbol StarDance je pro mě Zdeněk Chlopčík. Tomu rozhodnutí vůbec nerozumím a přijde mi chybné,“ řekl dokonce stručně a ostře hudebník Ondřej Brzobohatý.

Lidem ve StarDance chybí

Sám Chlopčík se k situaci kolem StarDance příliš vyjadřovat nechtěl. Pouze zopakoval, že pro něj jde zřejmě o uzavřenou kapitolu. Je však evidentní, že o jeho služby je stále velký zájem. Otázkou zůstává, zda si Česká televize uvědomí, jakou chybu udělala, a zda se oblíbený porotce do show ještě někdy vrátí. Zatím to vypadá, že Chlopčík už se posunul dál a hledí do budoucnosti. O StarDance už zřejmě ani nestojí a není se čemu divit, když ho letos vyřadili.

Osobně si myslím, že absence Zdeňka Chlopčíka bude pro StarDance citelná ztráta. Jeho osobitý styl hodnocení a nezaměnitelný projev dodávaly show jedinečnou atmosféru. Bude zajímavé sledovat, jak se s touto změnou vyrovnají diváci a zda to ovlivní sledovanost pořadu. Možná by stálo za to, aby Česká televize své rozhodnutí ještě přehodnotila a pokusila se s Chlopčíkem znovu jednat. StarDance bez něj zkrátka není tím pravým StarDance, na které jsme byli zvyklí.

Zdroje: Blesk, autorský text, vlastní názor

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz