Hlavní obsah

Tománek si opět hraje na Chlopčíka. Na tohle se nedá dívat, když nemá vlastní názor, nemusí tam být

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Porotce a tanečník Jan Tománek znovu nahrazuje Zdeňka Chlopčíka, a to se skutečně některým divákům vůbec nelíbí. A proč? Protože všem připomíná člověka, který měl sedět v porotě a nesedí.

Článek

To, že není Zdeněk Chlopčík ve StarDance, diváky skutečně mrzí. Od prvního přímého přenosu taneční soutěže StarDance nebyl den, aby si na sociálních sítích nestěžovali. na to, že jim tam chybí. Ale co jim ještě více vadí, je přítomnost tanečního mistra a porotce Honzy Tománka. Toho nemohou vystát a vadí jim, že právě on Chlopčíka nahradil.

Ve druhém přímém přenosu jsme si naopak mohli všimnout, že se Jan Tománek snaží co nejvíce napodobovat Zdeňka Chlopčíka, který tam chybí. Když ostatní porotci udělí své body, on vždy a pokaždé dává o bod méně, stejně tak, jako to dělal Zdeněk Chlopčík, aby celá tato soutěž byla více zajímavá a napínavá.

Někteří se dokonce nebáli a na sociální síti Instagram, přímo na profilu taneční soutěže StarDance, vyjádřili jasně a stručně svůj názor. „Nevím, proč si Tománek hraje na Chlopčíka, když na to nemá. Snad brzy odejde,“ napsala jedna ze sledujících této soutěže. „Tománek měl být na parketu, je to dobrej tanečník, ale rozhodně je špatně, když kvůli němu odešla ikona, která tam byla tolik let,“ dodal jiný naštvaný fanoušek a kritik.

Dokonce i když hodnotil některé taneční výtvory, choval se stejně jako Zdeněk Chlopčík. Když někdo udělal chybu, rád mu ji vytkl. Někdy ale naopak dělal, že nic neviděl, ale to jen, pokud mu tanečník vyhovoval, například u Oskara Hese, kde řekl, že chybu na závěr rozhodně neviděl. Je tedy možné, že si Tománek všiml kritiky na své jméno a snaží se svou reputaci v soutěži napravit.

Jak dlouho mu tedy kopírování gest Zdeňka Chlopčíka vydrží, je nyní ve hvězdách. Osobně mi tento porotce vůbec nevadí, ale diskuze diváků jsou jasné a bouřlivé. Podle nich by se Tománek měl vrátit zpět na taneční parket a do poroty by měl usednout Zdeněk Chlopčík, který celé soutěži dával noblesu, grácii a napětí.

Zdroje: autorský text, Instagram, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz