Hlavní obsah
Lidé a společnost

Bolek Polívka se před lety rozvedl kvůli svému snu o farmě. O tu nakonec přišel a dostal se do dluhů

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=83130426

Většina toho, do čeho se Bolek Polívka (72) pustil, skončila úspěchem. Za velkou životní prohru ale považuje krach své farmy v Olšanech, kterou pracně budoval. Dokonce se kvůli ni i rozvedl, aby měl dostatek času na své podnikání.

Článek

Životem Bolka prošlo několik osudových žen. Je potřetí ženatý, děti měl ale celkem se čtyřmi ženami. Jedna z nich se kvůli němu dokonce vzdala možnosti studovat v americe a zamířila z Francie do tehdejšího socialistického Československa. S Chantal Poullain vytvořil Bolek dvojici v soukromí i na jevišti. Dvojici se po více než deseti letech vztahu narodil syn Vladimír, z něhož je dnes úspěšný herec.

S Chantal se ale nakonec Bolek neshodl na životním stylu. Toužil bydlet mimo na své farmě. Pro Chantal by to znamenalo znovu se obětovat a v podstatě ukončil svou kariéru. Stala by se z ní farmářka, která by už nemohla rozvíjet svou osobnost. Protože jsou oba narození ve znamení Lva, nedokázali se na společné cestě shodnout a následoval rozvod. Sen o farmě, kvůli němuž Bolek obětoval své manželství, však velmi rychle skončil.

Málem zbankrotoval a dostal se na úplné dno

Farma dlouho přinášela Bolkovi radost a potěšení. Řadu let si tak plnil svůj cen a užíval si bydlení mimo Prahu. Bydlel na místě, které mu poskytovalo možnost relaxovat, ale také možnost pracovat. Bolek chtěl farmu vylepšit, ale stálo to hodně peněz, které postupně docházely. Z oblíbeného herce se stal dlužník. Život na milované farmě tak nakonec nepříjemně skončil a herec z toho byl velmi smutný.

Dokonce v jednom ze svých rozhovorů přiznal, že to byl osobní krach, ale také konec velkého snu. Jeden čas herci hrozil i osobní bankrot, ale tak daleko to naštěstí nedošlo. Dnes se naštěstí Bolek dostal znovu na svůj vrchol, má vedle sebe milují ženu, šťastné děti a dokonce i se svou bývalou manželkou si velmi dobře rozumí.

Zdroje: vlastní dotazování, MoneyMag.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz