Hlavní obsah
Lidé a společnost

Leoš Mareš v mládí srazil motocyklistu a přišel o řidičák. Dnes život žije úplně jinak

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=37643329

Moderátor Leoš Mareš patří k těm lidem, kteří si doopravdy uměli splnit své sny. Jenže než se stal takto úspěšným a slavným, měl skutečně velké problémy. Na svou minulost dnes nerad vzpomíná a věří, že má před sebou jen lepší časy.

Článek

Rodák z Berouna Leoš Mareš (46) o sobě říká, že ho baví být na pódiu a ostatním něco sdělovat. Ve škole byl vždy tím, kdo vyrušoval. Jak prohlásila jeho maminka, tenkrát za to dostával poznámky, dnes mu za to dávají milióny. Svoji kariéru začal jako moderátor v lokálním rádiu v Chebu. Životní šanci dostal v rádiu Evropa 2. Prosadil se tam jako výrazný moderátor pro ranní show. Jeho hvězda rychle stoupala. Zároveň začal i zpívat a vytvořil si nezapomenutelnou image nošením barevných dlouhých kožichů. Od té doby už se nestalo, že by se jeho kariéra nějak zadrhla. Moderoval televizní hitparádu a později i galavečer Českého slavíka. Stal se velkou celebritou, což s sebou vždy přináší i zájem žen. A Leoš toho využíval.

Měl krásnou ženu, kterou brzy opustil

Se svojí první ženou, Monikou Poslušnou (47) se poznal v rádiu. Byla svědkem jeho vzestupu. Chodili spolu šest let a nakonec společně na světě přivítali i jeho prvního syna. Narodil se jim syn a Leoš byl přítomen i u porodu. Tehdy stále ještě nebyli manželé, těmi se stali až v roce 2008. Svatba byla velkolepá a luxusní, ale nezabránila pozdějšímu rozchodu, který se stal i přesto, že Monika byla znovu těhotná.

Ve čtvrtém měsíci prý Leoš řekl své ženě, že je mezi nimi konec. V té době už totiž měl tajnou milenku. Když na jeho nevěru později přišli novináři, tak se nejprve nepřiznal a ani Monika tomu nechtěla věřit. Na svět přišel druhý syn, opět za Leošovy přítomnosti u porodu. Týden nato dostala Monika do ruky pádný důkaz o manželově nevěře. Pak už nebylo pochybností.

Malé i větší průšvihy ho doprovázely polovinu kariéry

Ostře sledované celebrity mívají smůlu v tom, že o jejich malérech do ví veřejnost. Leoš jich má také pár za sebou. Nekonečnou ságu připomínal jeho vztah s modelkou Petrou Faltýnovou (44), se kterou se střídavě rozcházel a znovu dával dohromady. Urážel také kolegu z rádia Patrika Hezuckého (52). Leoš přišel ráno ke společnému rannímu vysílání údajně společensky unaven a do Patrika se navážel. Protože je mistr mystifikací, posluchači se domnívali, že jde o legraci.

Bylo to však reálné a Patrik chtěl dokonce z rádia odejít. Leošovi jeho chyba došla, omluvil se parťákovi i posluchačům a k rozpadu oblíbené dvojice nakonec nedošlo. Další průšvihy měl Leoš kvůli své vášni pro rychlá auta. Neobešlo se to bez bouraček. Nejhorší byla ta v roce 2004, kdy se svým audi srazil motocyklistu. Ten utrpěl zranění včetně zlomenin a havárie se dostala až před soud. Leoš, který svoji vinu přiznal, dostal rok a půl zákazu řízení.

Bouřlivý život je opravdu u konce?

S léty lidé dozrávají. Také Leoš se po boku své druhé životní partnerky změnil. S Monikou Koblížkovou (41) se seznámil na svatbě společného kamaráda. V té době byl ještě formálně ženatý s první Monikou. Rozvedl se a pak jel požádat rodiče své nové lásky o její ruku. Monice pak nabídl manželství v záři ohňostroje a za zvuku její oblíbené písničky.

Na svého dalšího potomka si Leoš musel počkat až do letošního roku. Dcera Alex přišla na svět v březnu a z Leoše je nyní dojatý a šťastný táta. Bouřlivá léta už má zřejmě definitivně za sebou, takže teď už se bude psát jen o jeho moderátorských výkonech. Je také úspěšným hudebníkem a producentem, takže si svou slávu může upřímně a vášnivě užívat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz