Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Cruising. Pojem, který označuje náhodný gay sex na určených místech

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Daniel Tailor

Cruising je pro mnoho lidí neznámé slovo. I já ho teprve nedávno objevil. Jedná se o náhodný gay sex na určených místech. Gayové a bisexuální muži se tam scházejí, aby si užili tajnou zábavu.

Článek

Užít si sex rychle a anonymně na veřejných místech provozují hlavně gayové a bisexuální muži. Existuje hodně míst, kde k tomu dochází a ani by vás to nenapadlo.

Existuje webová stránka, která zobrazuje cruising místa. Jsou všude možně po republice, vysoká koncentrace je však v Praze a kolem Prahy.

Foto: Daniel Tailor

Jak místa na cruising vypadají?

Nejčastěji se jedná o veřejná WC v obchodních domech. Třeba tam taky chodíte a vůbec nemusíte vědět, že v kabince vedle měli dva muži před chvílí orální či anální sex. Nebo přímo v té, kde teď jste. Odehrává se to ve velkých a známých obchodních centrech, které zná nespočet lidí.

Velkým lákadlem cruisingu na veřejných WC je ještě další druh sexuálního dobrodružství, a to je glory hole. Takových míst už je málo, protože k tomu je potřeba díra v oddělovací stěně mezi kabinkami. Někdo ji musí vytvořit, což je vandalismus. Když někde vznikne, nemusí vydržet dlouho, uklízečka nahlásí poškození a díra pro anonymní potěšení je zakryta. Glory hole může mít různé velikosti, nejčastěji je to malý otvor jen pro vsunutí ztopořeného penisu. Muž na druhé straně tomu prvnímu poskytuje orální sex nebo si dopřává anální sex. Když je glory hole větší lze si užít i anální sex opačně než v prvním případě. Stačí se šikovně nastavit a přitisknout. Tento druh cruisingu je spíše na internetové domluvě a je také rizikový, protože může dojít k nechráněnému styku a přenosu pohlavních chorob. I když muž souhlasí s použitím prezervativu, nemusí ho v realitě použít a vzrušuje ho právě představa, že dojde nečekaně na nechráněný styk.

Další cruising se provozuje třeba v saunách, daleko častěji přímo v gay saunách, kde jsou k tomu určeny relaxační kabiny. Oblíbený je krytý bazén, fitness centra, nádraží. Také různé noční kluby, gay kluby, erotické videokabiny.

Hlavní velká část cruisingu je venku. Často se odehrává v ústraní, v přírodě. Třeba exity z dálnic, skládky, opuštěné objekty, parkoviště a velmi často parky, lesíky, pláže a nudapláže.

Foto: Daniel Tailor

Jedno takové místo jsem navštívil, je to les u známé nuda pláže. Vypravil jsem se tam ráno ve všední den z pouhé zvědavosti a doufal jsem, že tam nikoho nepotkám. Naštěstí opravdu nepotkal. Ale objevil jsem tajná zákoutí lesa, ze kterých mi úplně dobře nebylo.

Všude tam jsou velmi dobře ušlapané cestičky. Když se jimi necháte vést objevíte množství odpadků, které vám napoví, co se tam děje. Nejčastěji jde o použité papírové kapesníčky, na některých není na první pohled nic vidět, ale zahlédl jsem asi dva zašpiněné od stolice.

Foto: Daniel Tailor

Někde se vedle použitých papírových kapesníčků povalují nedopalky od cigaret, a to jak obyčejných, tak od zahřívaného tabáku. Nechybí ani originální krabičky. Našel jsem jakousi křižovatku lesních cestiček, která jimi byla posetá. Zdálo se mi to jako čekárna na kolemjdoucí.

Foto: Daniel Tailor

Samozřejmou součástí odpadků takového místa jsou různě staré obaly od kondomů různých značek, dokonce použité kondomy, krabičky od kondomů a našel jsem i obal od jednorázového lubrikačního gelu.

Foto: Daniel Tailor

Našel jsem hlavní doupě, jak jsem to podle sebe nazval, tam byly nálezy od cruisingu největší. Válely se tam všechny výše popsané odpadky, plechovky od piva a také tam na strom někdo složil zapomenutou mikinu.

Foto: Daniel Tailor
Foto: Daniel Tailor

Závěrem bych chtěl jen říct, že tato zábava není úplně bezpečná, i když se zdá být vzrušující.

Podle seznamek a webů jsem zjistil, že toto místo v lesíku navštěvují spíše starší bisexuální ženatí muži, kteří svou bisexualitu tají a své tajné gay touhy si chtějí splnit právě cruisingem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz