Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál Ulice: Gábina je permanentně na ránu. Proč s ní ten Herman je?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: TV Nova

Muž mají rádi ukňourané chudinky. Jinak se ani nedá vysvětlit, že kapitán Herman v nekonečném seriálu Ulice neustále ustupuje své vzdychající snoubence, která dělá všechno pro to, aby z jejich svatby bylo totální fiasko.

Článek

Aneta Krejčíková, která ztvárňuje Gábinu v seriálu Ulice, musí mít své uvzdychané role plné zuby. Nezdá se, že by v soukromém životě jela v Gábininých kolejích.

Přetížená podnikatelka

Gábina Pumrová se na jednu stranu cítí být sebevědomou podnikatelkou, na druhou stranu se každou chvíli hroutí. S financemi jí musel pomoci tatíček Mastný, jehož mafiánské způsoby sice odsuzuje, ale jehož financemi nijak nepohrdla. Do balení zakázek přetížené podnikatelky se musel pustit sám kriminalista Herman, krádež látek musela odhalit Veronika. Gábina toho prostě má moc, a tak neustále vzdychá a kroutí pusou. Jak vypadá úsměv, už dávno zapomněla. A všichni kolem ní se mohou přetrhnout.

Mladý Herman musí mít svatozář

Jirka Holík má v Ulici momentálně asi nejpříjemnější a nejmilejší mužskou roli. Převálcoval dokonce Jiřího Štrébla, který u diváků body ztrácí, protože jeho Miloš Knobloch se v poslední době chová podpantoflácky a hloupě a fanouškům seriálu začíná lehce lézt na nervy. V divácké oblibě předehnal Holík i Jirku Hložánka, ze kterého se stal žárlivý trouba. Herman je prostě prototypem žádaného muže: mužný, ochotný pomoci, chápavý. V tomhle případě možná až moc.

Neustále se omlouvá a vzdychá

Jeho Gábina je totiž na zabití. Nejenže vypadá neustále ztrápeně, nestíhá a hroutí se, ale navíc ještě připravuje svému snoubenci pěkné peklíčko. A přitom se tváří, že je v tom nevinně.

Místo, aby svou matku, která strká nenechavý nos do všeho – a hlavně do toho, co čeho jí nic není – poslala do příslušných míst, dělá vlastně totéž, co ona. „Mít matku takovou strigu, stěhuju se na konec světa,“ píše jedna z divaček na facebookovém profilu Ulice. Ale Gábina ne. Ta dělá natruc to, co Jirka Herman nechce. Jak jinak si vysvětlit, že Jirkovi telefonuje, aby dorazil na schůzku s otcem, ačkoliv ví, že se s otcem za žádnou cenu vidět nechce?

Gábina prostě dělá jeden přešlap za druhým a pak se omlouvá. Neustále se omlouvá. A vzdychá. A světe div se, ono jí to prochází. Každý jiný chlap by ji už dávno pustil k vodě, ale Herman ne. Tedy zatím.

Jak asi dopadne svatba

Tipla bych si, že svatba bude průšvih. Marek Vašut ztvárňující Hermanova otce, má tentokrát roli šitou na tělo. Manipulátorský soudce mu opravdu sedl a už teď je vidět, že to v seriálu pěkně roztočí. Diváci se mají na co těšit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz