Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál Ulice: Marek Vašut bude hrát záhadného otce. Sám děti nemá a nechce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Blanka Borová (Karolína Černá), CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Svůdník, který nenechá žádnou sukni v klidu, drsňák nebo elegantní švihák – to jsou nejčasnější role skvělého Marka Vašuta, který zamířil do nekonečného seriálu Ulice. Jak se vypořádá s rozporuplnou rolí otce, kterou ve svém osobním životě nezažil?

Článek

Tvůrci seriálu Ulice, kteří v poslední době – nejspíš v touze oživit sledovanost – vsadili na známé tváře, povolali do zbroje další českou celebritu. Po Adéle GondíkovéLucii Vondráčkové se k hercům české mýdlové opery připojí charismatický Marek Vašut.

Vašut jako distingovaný soudce Nejvyššího soudu

Seriálová role otce kriminalisty Jirky Hermana zvaného kvůli jeho standardnímu „účesu“ Kapitán Vajíčko, nebude nejspíš pro Marka Vašuta typická. Anebo že by ano? Tak hezký a elegantní soudce Nejvyššího soudu by se nejspíš líbil každé obžalované!

Podle všech dosavadních indicií je Herman starší sice uznávaným soudcem, s rodinou – nebo spíše synem – to ale zjevně neumí. Jak jinak si vysvětlit obrovskou averzi, kterou vůči němu jeho syn má. Jirka Herman v podání Jana Holíka má jasno: otec na jeho svatbě nebude, ani kdyby z nebe zlaté cihličky pršely. Co tak strašného se mohlo v Hermanově rodině udát? Že by dokonalý soudce nebyl zrovna dokonalým tatínkem?

Bude hrát otce, sám děti ale nemá

Marek Vašut se role otce nebojí, ačkoliv je sám bezdětný a stále svobodný. Jeho obdivovatelky tak mají stále šanci. Podle svého vyjádření skutečnosti, že nemá děti, nelituje. „Zaplaťpánbůh, žádné dítě nemám. Myslím, že to mají dělat profesionálové a já se v tomto oboru cítím jako velký amatér. Řídím se tím, co řekl jeden chytrý člověk. Pán Bůh si to nedal patentovat a od té doby to může beztrestně dělat každý blbec… A já jejich řady nechci rozšiřovat,“ řekl.

Přiznejme si ale, že Marek Vašut je tak skvělý herec, že se s filmovou otcovskou rolí určitě popasuje s grácií sobě vlastní. Diváci se už teď mohou těšit na pár tajemství, která vyplavou na povrch a možná ještě více rozčeří hladinu seriálu, který vloni začal upadat do letargie.

Jan Holík alias Herman mladší k tomu řekl: „Díky tomu, že jsme oba plešatí, jsme si vizuálně i dost podobní.“ To budou moci diváci posoudit v těchto dnech na vlastní oči.

Lucie Vondráčková na záporné vlně

Také angažování Lucie Vondráčkové se ukázalo jako skvělý tah. Jen doufejme, že toho skvělá herečka a zpěvačka nebude zpětně litovat. Momentálně se totiž veze na vlně divácké nenávisti. Její Soňa Čechová je tak uvěřitelně zahraná mrcha, že diváci přestávají rozlišovat mezi postavou a herečkou. Kdoví, co nám scenáristé do budoucna přichystají. Co třeba dát dohromady Hermana staršího a Soňu Čechovou? To by byla silná dvojka!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz