Hlavní obsah

Dnes bude zakladatel Luneticu bojovat v kleci. Jaké má Kocián šance?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Facebook Clash of The Stars

Martin Kocián se ve svých 47 letech znovu dostal do showbyznysu. Tentokrát díky organizaci Clash of the Stars, která je známá pro pořádání „bizarních“ zápasů nebo zápasů celebrit.

Článek

Martin Kocián se už dnes představí v rámci galavečera zábavné organizace Clash of the Stars. Tentokrát ne v roli zpěváka, ani tanečníka, ale jako zápasník. Bude bojovat dle pravidel boxu v malých MMA rukavicích.

Zpěvák se rozhodnul nasednout na velkou vlnu sledovanosti, kterou tato organizace nabízí a jednoznačně se mu to vyplácí. Stal se jakýmsi objevem tohoto turnaje a show si dokáže značně ukrást pro sebe. Má k tomu také ideálního soupeře Pavla „Snejske“ Měsíčka, který je velkým oblíbenec fanoušků pro své showmanské schopnosti. Díky tomu se vytvořilo extrémně zábavné duo.

Snejks má za sebou hned několik zápasů, i proto byl považován za obrovského favorita tohoto zápasu. Avšak během tiskových konferencí, rozhovorů a videí z přípravy obou bojovníku je na první pohled zřejmé, že Martin Kocián je oproti němu v dobré fyzické formě. Na poslední tiskové konferenci předváděl sérii shybů a dalších gymnastických kousků. Navíc se fanoušci dozvěděli, že Kocián se už pár měsíců připravuje v místním boxerském gymu.

V současné době se tedy situace zcela otočila, a naopak Kocián je obrovským favoritem, fanoušci na něj nasázeli už zajímavý balík a všichni od něj čekají výhru.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz