Hlavní obsah
Hry

Proč hrát Minecraft?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V poslední době se Minecraft začíná těšit velké oblibě a není to jen tak bezdůvodně.

Článek

Na začátku této hry nemáte vůbec nic a kolem sebe máte přírodu. Vašim úkolem je postavit si nějaké jednoduché přístřeší dříve než se setmí. Pokud budete mít štěstí, tak si seženete i něco k jídlu. Váš úkol ze začátku hry je tedy přežít.

Postupně se však můžete vyvíjet - pěstovat potraviny, chovat zvířata na maso a další produkty z nich, vytvářet automatické a poloautomatické farmy, vytvářet jednoduché i složité obvody a mnoho dalšího.

V této hře potřebujete zapojit logiku, kreativitu, prostorové vnímání. Pokud hrajete s více hráči, tak i schopnost pracovat v týmu se vám zde bude hodit. Děti si zde můžou trénovat čtení i psaní, nebo dokonce i angličtinu. A skrze zábavu se mohou snáze naučit ovládat počítač.

I malí či velcí designéři se zde mohou vyřádit, jelikož hra nabízí spousty různého materiálu, ze kterého se dají postavit nejrůznější stavby. A pokud víte, jak na to, pak můžete stavět i podvodní města a žít v nich.

Tato hra se navíc neustále vyvíjí a stále nabízí nové a nové možnosti.

A pokud mi s tou logikou nevěříte, pak vám uvedu příklad. Když stavíte obvody, i když je postavíte správně, tak vám nemusí fungovat. Proč? Záleží na tom, jakým druhem materiálu jste je podložili. Například sklo je izolant, tedy není vodivé a pokud ho použijete nesprávně při stavbě obvodů, vaše farma nebude funkční.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám