Hlavní obsah
Umění a zábava

Survivor: Jack dělá problémy a v kmeni Lovců to opět vře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Midjourney (generováno AI)

Jackovi není po chuti odměna, kterou je kokos, a proto ztropí scénu jako malé a rozmazlené dítě.

Článek

Co se bude dít v 11. díle reality show Survivor? Upozorňuji, že budu malinko spoilovat a tentokrát vyzdvihnu Jackovu nespokojenost a následnou hádku, kterou vyhrotil kvůli pocitu nespravedlnosti za neustálého vykřikování o tom, že má svá práva. Zdá se, že ostatní členové z kmene Lovců mají výbušného Jacka vážně plné zuby a byli by asi rádi, kdyby soutěž konečně opustil.

Jak je tomu častým zvykem, také tentokrát souboj o odměnu vyhráli Lovci a získali tak bohatý brunch s posezením. Když Ondra Novotný zvedl poklop a odhalil odměnu pro vítěze, viděli jsme dobroty, jakými jsou například croissanty, vajíčka, lívance, volská oka, mrkvový dort, wafle, ale také suchý toast a kokos. Jenže, jaká odměna je kokos, kterým se účastníci na ostrově stravují neustále a právě kvůli jeho větší konzumaci z něj prý mají akorát tak průjem.

Není všechno zlato, co se třpytí

Velké nadšení za chvílí bohužel vystřídá zklamání. Nadšení Lovců, kteří po výhře na svém ostrově našli vážně bohatý brunch, vystřídala naštvanost. Štáb totiž Lovcům nechal kromě jídla také dopis s hořkou pachutí. Filip ho přečetl a jeho úkol nebyl vůbec záviděníhodný. Měl rozdělit jídlo ostatním členům, nikdo se s nikým nemohl dělit a jídla nešla kombinovat. Chtě nechtě, někdo bude jíst kokos. Filip nakonec vybral Jacka a jako důvod uvedl jeho zdravotní indispozici. Jack má údajně problém s nohou, a proto už několikrát nesoutěžil. Z toho logicky vyplývá, že nepotřebuje tak vysoký příjem jako ti, kteří se soubojů aktivně účastní. Podle mého názoru to od Filipa bylo spravedlivé rozhodnutí, ale Jack to bohužel viděl jinýma očima.

Mám právo jako každý člověk

Následovala hádka o tom, jak byl Filip nespravedlivý, Jack také několikrát vykřikoval, že má svá práva a zatímco všichni jedli, Jack začal teatrálně rozhazovat kousky kokosu za sebe. A aby toho snad nebylo málo, pronesl česko-anglickou hlášku, která mě samotnou šokovala a evidentně si to v kmeni zpečetil. Skoro to vypadalo, že z ostatních spolusoutěžících chtěl udělat rasisty a já se vůbec nedivím, že je tím pořádně naštval.

Černý Jack dostal bílý coconut.
Jack, soutěžící z kmene Lovců

Jackovi s horkou hlavou jemu vlastní chvíli trvalo, než se vyklidnil. Jenže jaké vyhlídky mají ostatní soutěžící z kmene Lovců? Rozhodně ne růžové. Nebyl to Jackův první a jistě ani poslední konflikt vyvolaný kvůli drobnosti. Jasně, všichni soutěžící musí mít hlad, ale Survivor je přeci jen tvrdá hra a všichni, kdo do této soutěže jdou, by měli počítat s tím, že to na ostrově asi nebude jako v pětihvězdičkovém hotýlku. Jsem přesvědčená, že v kmeni Titánů by hádka kvůli kokosu nevznikla a soutěžící by to ve finále vzali tak, jak to je.

Co myslíte? Objeví se Jack v duelu a opustí soutěž? Uvidíme, ale docela se to nabízí a pokud by Jack odešel, bylo by v kmeni méně hádek.

Anketa

Měl by Jack opustit reality show Survivor?
Ano.
89,7 %
Ne.
10,3 %
Celkem hlasovalo 87 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz