Hlavní obsah
Umění a zábava

Šli do Survivora, ale výzvu o přežití vzdávají bez boje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels / Michal Marek

Ilustrační foto.

Důvod? Přecenění vlastních sil, stesk po rodinách nebo touha po miminku. Co se bude dít v 5. a 6. díle reality show Survivor?

Článek

Jak jsem už psala ve svém předchozím článku o soutěži Survivor, soutěžící v nejdrsnější reality show to nemají vůbec lehké. Smekám před všemi účastníky, kteří do výzvy o přežití šli, a zejména před těmi, kteří si už od začátku uvědomovali, že to nebudou mít snadné a počítali s tím, že si třeba sáhnou až na samotné dno. Na tyto odvážné a odhodlané soutěžící, jejichž jediným cílem je vyhrát, se kouká mnohem lépe. Survivor byl pro většinu účastníků vysněnou záležitostí, ale někteří se prakticky od začátku netají tím, že už chtějí být doma.

Je jasné, že každý se s nekomfortní situací vypořádává jinak, ale bohužel mám pocit, že pár lidí, jejichž dočasným domovem se stal pustý ostrov v Dominikánské republice, na castinzích nebylo vybráno zrovna pečlivě. Pojďme se podívat na zásadní okamžiky, které se přihodily v pátém a šestém díle. Ty, kteří Survivora sledují na televizních obrazovkách v běžném vysílacím čase, upozorňuji, že budu trochu spoilovat.

Ornella skončila v nemocnici, ale ze soutěže odešla s grácií

Ornella se netajila tím, že se už dlouho necítí dobře a v pátém díle si zažila velmi nepříjemné chvilky. Když si šla v noci odskočit, zamotala se jí hlava, omdlela a skončila v péči lékařů. Souboje o imunitu se z tohoto důvodu nezúčastnila a v šestém díle na kmenové radě oznámila, že soutěž opouští. Jejímu rozhodnutí naprosto rozumím. Jak sama řekla, je matka tří dětí a nemůže myslet jen sama na sebe, i když ji odchod ze soutěže velmi mrzí. Ornellin odchod byl dojemný. V Titánech zůstalo jen devět lidí a brzy nás zřejmě čeká přesun některého soutěžícího z kmene Lovců.

Titáni konečně vyhráli a pořádně se nadlábli

Po sérii neúspěchů se na Titány usmálo štěstí a po dlouhé době se najedli. Odměnou byla velká porce sendvičů s kuřecím masem. Výhru si nemohli vynachválit a jde vidět, že s ní přišla také nová energie. Titáni jsou mi mnohem sympatičtější než Lovci, také proto jim fandím a doufám, že štěstí se jich bude držet jako klíště.

Kmenová rada byla jedna velká komedie

Po vítězství Titánů v souboji o imunitu v duelu tentokrát skončili Lovci a hned dvě účastnice chtěly za každou cenu domů.

Odevzdaná Rachel, která se již zúčastnila reality show Love Island, je rozhodnutá své působení v Survivoru ukončit a doufá, že její jméno ostatní účastníci budou hojně psát na vyřazovací lísteček. Chybí jí rodiče, v soutěži už nechce být, většinu času proplakala a rodičům na kameru slibuje, že už nikdy do žádné reality show nepůjde.

Iva z kmene Lovců je na tom dost podobně. Tvrdí, že do Survivoru šla vlastně dokončit jakousi terapii a zjistila při tom, že jí chybí rodina a kočka. Prý došla i k tomu, že chce miminko a díky těmto zjištěním už vlastně může a chce odejít, i když posléze dodává, že se to v ní bije. Spolusoutěžící se diví, proč holky ve vysněné soutěži nebojují, ale tvrdí, že si v soutěži asi zkrátka každý přišel na něco jiného a vyhrát není cílem každého.

Rachel se její přání splnilo, ale Ivě ne. Není překvapením, že v duelu už Rachel nebojovala a její cesta v soutěži skončila. Jsem zvědavá, jestli dodrží svůj slib a opravdu ji už v žádné reality show neuvidíme. Jsem zvědavá na další díly a také na přesuny mezi kmeny. Doufám, že Survivor nebude pokračovat v podobném tempu, co se týká dobrovolných odchodů soutěžících. Byla bych totiž ráda, aby v soutěži ještě vůbec někdo zůstal. Přeci jen, do konce soutěže zbývají zhruba dva měsíce.

Anketa

Komu v reality show Survivor fandíte?
Lovcům.
22,9 %
Titánům.
77,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 218 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz