Hlavní obsah
Umění a zábava

Survivor: Pirát zahrál skrytou imunitu, ale dobrá vůle se mu vymstila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels / Michal Marek

Kmenová rada a nečekaný zvrat. Soutěžící Pirát a Nikola dali skrytou imunitu hráčce, která o to absolutně nestála.

Článek

Sledujete nejdrsnější reality show Survivor na televizních obrazovkách? Pak vězte, že v dalším textu vás čeká malé spoilování.

Všichni soutěžící jsou už doma

Přesto, že všichni soutěžící se už z Dominikánské republiky vrátili domů ke svým blízkým, v televizi nebo v předstihu na platformě Voyo stále sledujeme průběh soutěže, která je pro diváky zhruba za polovinou. Možná, stejně jako já, už máte svého favorita.

Úvodem bych ráda ve zkratce zmínila, co se přihodilo na minulé kmenové radě. Soutěžící z kmene Titánů očekávali, že po duelu, kterého se měl zúčastnit Radek s Martinem, někdo opustí ostrov. Nakonec, jakkoliv to bylo nečekané, se událo všechno jinak, než by se dalo předpokládat. Ve chvíli, kdy byli oba soutěžící připraveni na nástup do duelu, moderátor Ondra Novotný oznámil, že tentokrát žádný duel nebude. Místo toho se Radek vytažením modrého šátku dostal do kmene Lovců a oba kmeny se promíchaly do následujícího složení.

  • Titáni: Martin, Tomáš, Kristýna, Márty, Yenifer, Iva, Bandurko
  • Lovci: Radek, Jack, Pirát, Mikýř, Jana, Nikola, Veronika

Titáni se rádi zbavili Radka

Novými soutěžícími v kmeni Titánů se stala Iva a Bandurko. Lovci vyfasovali Radka, kterého se Titáni milerádi zbavili, protože jim už v kmeni vadil. Zdá se, že jak Lovci, tak Titáni, se na změnu adaptovali bez problémů.

Nyní se ale pojďme podívat na to, co se dělo na poslední kmenové radě, která byla rovněž překvapivá a myslím si, že snad nikdo nečekal takový zvrat, který přišel.

Kmenové radě vždy předchází souboj o imunitu a toho se tentokrát nezúčastnila Yenifer. Místo toho se za neustálého a z mého pohledu otravného povzbuzování a děkování snažila podpořit výhru Titánů. Bohužel, v tomto souboji vyhráli opět Lovci, což pro Titány znamenalo jediné. Půjdou, jako už tolikrát, do duelu.

Za dobrotu na žebrotu

Krátce před vyhlášením výsledků hlasování se o slovo přihlásil Pirát. Ten společně s Nikolou v dobré víře podpořil Ivu velkorysým zahráním skryté imunity. Iva jen kroutila hlavou a z jejího výrazu bylo jasné, že to bylo to poslední, co by si přála. Odmítla ji a poté sdělila, že je sice vděčná, ale pokud má být v duelu, půjde ho zkusit vyhrát, nebo alespoň zjistit, že už v Survivoru nemá co dělat. Můj subjektivní dojem byl ale takový, že už trochu chtěla jet domů. Skrytá imunita tak bohužel přišla vniveč a soutěžící už ji dle pravidel nemohou využít pro toho, kdo by si ji skutečně zasloužil. Toho, že odmítnutím se skrytá imunita nedostane zpět do rukou Piráta a Nikoly, si možná samotná Iva nebyla vědoma.

Duelu se tentokrát zúčastnil Bandurko, pro kterého soutěžící z řad Titánů hlasovali, a Iva, kterou jako druhou soutěžící poslal do duelu Tomáš. Iva prohrála a reality show Survivor opustila po krásných 44 dnech a za své výkony v soutěži se rozhodně nemusí stydět.

Anketa

Kdo je váš favorit?
Martin
7,5 %
Tomáš
1,1 %
Kristýna
3,8 %
Márty
48,9 %
Yenifer
2,7 %
Bandurko
1,1 %
Radek
1,1 %
Jack
0,5 %
Pirát
4,8 %
Mikýř
20,4 %
Jana
5,9 %
Nikola
0 %
Veronika
1,6 %
Jiná odpověď
0,6 %
Celkem hlasovalo 186 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz