Hlavní obsah

Hravý přístup k digitálním a AI technologiím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Yuu Black

Vytvořeno AI

Umělá inteligence není jen technologie budoucnosti, je to zdroj, který už dnes vytváří naše příběhy, naše obrázky a naše světy. A právě to jste právě přečetli - celý tento příspěvek, včetně obrázku, který se na vás dívá z monitoru… DEEPLY

Článek

Ve světě, kde technologie rychle mění způsob, jakým pracujeme, se učíme a  komunikujeme, máme tendenci se zaměřovat na ty, kteří jsou v popředí těchto změn. Ale přehlížíme tak ty, kteří bojují se zvládnutím těchto nových technologií, nebo k nim nemají přístup vůbec.

Místo výčitek a ukazování na neznalost, musíme přijmout nový, hravý přístup k digitálním a AI technologiím, který bude zahrnovat všechny. Hravost není jen pro děti - je to silná motivace pro učení a zkoumání, bez ohledu na věk. A právě to je klíčem k překonání digitálního vyloučení.

Představte si, že se snažíte pochopit, jak funguje robotická paže. Můžete číst nepřeberné množství technických manuálů a zkoumat složité schéma. Nebo si můžete hrát s dětskou stavebnicí, která vás učí stejné principy, ale zábavnějším, hravějším způsobem. Který přístup byste si vybrali?

Nebo vezměte například umělou inteligenci. Můžeme ji prezentovat jako složitý koncept plný technických slov a matematických modelů. Ale co když vám ukážeme aplikaci, která používá AI k vytváření uměleckých děl? Není to zábavnější a přitažlivější způsob, jak se seznámit s touto technologií?

Hravý přístup k technologiím se opírá o intuitivní učení. Při hraní si lidé vyzkouší nové věci, experimentují, selhávají a zjišťují, co funguje. Díky tomu se snáze ujímají nových technologií a získávají pocit kompetence a sebejistoty. Hravost může být i prostředkem k zajištění sociální spravedlnosti. Díky ní mohou lidé, kteří by jinak neměli přístup k technologiím, získat cenné dovednosti a vědomosti.

Místo toho, abychom lidi vylučovali kvůli jejich neznalosti nebo nedostupnosti technologií, musíme se zaměřit na způsoby, jak je zapojit a  jak jim technologie přiblížit přátelským a hravým způsobem. Takto budeme moci překlenout digitální propast a zajistit, že moderní technologie budou skutečně k dispozici pro všechny.

Umělá inteligence není jen technologie budoucnosti, je to zdroj, který už dnes vytváří naše příběhy, naše obrázky a naše světy. A právě to jste právě přečetli - celý tento příspěvek, včetně obrázku, který se na vás dívá z monitoru, byl vytvořen AI DEEPLY.

My všichni milujeme skvělé nástroje, které nám ulehčují práci a zvyšují produktivitu, že? Jsem nadšena, že ti mohu představit něco, co mě naprosto uchvátilo - Deeply, NEJLEPŠÍ APLIKACI ROKU 2023!

Deeply je skutečně revoluční. Je to program, který pomocí umělé inteligence vytváří obsah, obrázky a nápady. Zatímco bys možná strávil celý den vymýšlením a vytvářením, Deeply to zvládne za pouhých 10  vteřin. Ano, správně jsi to přečetl. Absolutně je to fascinující a já se od něj nemohu odtrhnout! Nevěříš mi?

Nechci, aby jsi se cítil tlačený, takže jsem pro tebe zorganizovala zkušební verzi na 5 dní ZDARMA. Ano, zcela zdarma! Bez jakýchkoli závazků. Chci, abys to mohl vyzkoušet a vidět, jak ti Deeply může změnit život. Jsem přesvědčena, že ti tato aplikace může přinést úžasné výsledky tak, jak je přináší mně.

Tedy pokud jsi připraven zkoumat nové možnosti a  vylepšovat svůj proces tvorby obsahu, tato nabídka je právě pro tebe. Neztrácej čas a vyzkoušej Deeply dnes! Těším se a už se nemohu dočkat, až uslyším, jak ti Deeply změnil život!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz