Hlavní obsah
Umění a zábava

Sokol políbil na ústa Burešovou, Dejdar a Borhyová pozvedli druhý díl, show Možné je všechno bavila

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Vytvořeno generátorem umělé inteligence Deeply

Obrázek je ilustrační

Ve druhém díle Možné je všechno! se děly věci. Úctyhodné oživení a zábavu přinesli bavič Martin Dejdar a moderátorka Lucie Borhyová. Došlo i na pikantní líbací scénu.

Článek

V kolektivních sportech se často síla celého týmu odvíjí od toho, jak silný je jeho nejslabší článek. Totéž platí v kolektivní zábavě. V prvním díle Možné je všechno! jsme se totiž mohli setkat s kritikou některých účinkujících, kteří celkovou úroveň pořadu mírně sráželi dolů. V druhém díle, zdá se, se režiséři poučili a zahýbání sestavou se vyplatilo. Nevýrazného Martina Pechláta a Jirku Mádla, spolu s kritizovanou Erikou Stárkovou totiž nahradila nová trojice. Herečka Hana Vágnerová, bavič Martin Dejdar a moderátorka Lucie Borhyová. A především poslední dva jmenovaní se zasloužili o výrazné pozvednutí úrovně pořadu. Došlo zároveň i na jednu pikantní scénu, ve které Ondrej Sokol při scénce krátce políbil Evu Burešovou.

Lucie Borhyová

Začněme u jedné z nejznámějších moderátorek současnosti. Jen její přítomnost totiž vzbudila u diváků obrovskou zvědavost a očekávání, jak se bude chovat. Celá tato show je totiž o improvizované zábavě. Účinkující dopředu přesně nevědí, jaké aktivity na ně čekají. A do tohoto prostředí je pozvána moderátorka televizních novin, u které by se dalo říct, že má v popisu práce dělat všechno, jen ne improvizovat. Seriózní odmoderování televizních novin je totiž úplně jiná disciplína. A jak si s tím Borhyová poradila? Víc než skvěle.

Pavel Zedníček se jí hned na začátku jednoduše zeptal, jak se na to těší? „Je to pro mě jako velkej šok, protože já si tady můžu jako dovolit úplně všechno podle toho názvu, což je super, protože v těch zprávách musím být v seriózní roli, samozřejmě nemůžu vybočit a tady prostě můžu tančit žejo, blbnout, řeknu kravinu a nic se nestane,“ sdílí se smíchem své prvotní pocity.

Hned v první hře Mistři zvuku se ukázalo, že se toho Lucie nebojí a že je opravdu natěšená. Musela ve vtipném outfitu předvést zvuk tak, aby hádající uhodli, že se jedná o slovo ozvěna. Sice se nepovedlo, diváci se ale náramně bavili i tím, jak se Lucie snažila napovědět vlastním tělem. Celý večer pak působila uvolněně, snažila se dělat zábavu a jako žolík se Nově určitě vyplatila.

Martin Dejdar

I Martin Dejdar byl dobrou volbou. Představil se hned v prvním soutěžním kole. Jako hádající se snažil uhádnout zvuk helikoptéry. Nevěděl. Jeho výraz ve tváři byl ale skoro nejvtipnější z celého večera. Poměrně zazářil i v soutěži Taxi, ve které měl napovědět řidiči, kam jede a kdo je. Nesměl však použít kořen hádaných slov. Celou dobu si šikovně pomáhal svými zkušenostmi z bohaté dabingové kariéry, takže i samotným hádajícím změnou svého hlasu velmi usnadnil hledání správné odpovědi.

Spolu s Borhyovou pak v jiné soutěži vytvořil moderátorský pár a oba byli nuceni předčítat televizní noviny. Pavel Zedníček jim přitom oběma průběžně určoval, v jaké náladě je mají číst. I tady oba nezklamali. Nejdříve opilý a později jako kreslená postavička pobavil Dejdar celé publikum. To v jeden moment navíc naprosto odrovnal, když začal imitovat Barta ze slavného seriálu Simpsonovi.

Oblíbený bavič pak v závěru možná nevědomě nechal vzpomenout na jeho účast v Slunce, seno…, kdy spustil ve hře Stokrát jinak italštinu a rozpoutal italské móresy i ostatních. Ty navíc vyvrcholily v jednu lehce intimní scénu.

Sokol políbil Burešovou

V ní sehráli hlavní oddávající Ondřej Sokol a nevěsta Eva Burešová. Celá tato svatba po italsku se nakonec strhla v jedno velké překřikování, kdy se někteří svatebčané rozhodli vyjádřit svůj nesouhlas s právě probíhajícím sňatkem. Zatímco se tam všichni začali „mydlit,“ využil vtipný herec Ondřej Sokol v roli kněze chvíli, zaklonil nevěstu Evu Burešovou a krátce ji políbil. Oba to ale jako profesionálové vzali jistě s humorem jako součást vtipné scénky.

Foto: Fondovník / výstřižek obrazovky během inkriminované scény

Výstřižek z přenosu druhého dílu Možné je všechno

Celkově tak měl druhý díl pořádné grády. Nejen kvůli zmíněné závěrečné svatební scéně, ale i díky náboji, který do soutěžení vnesli noví účinkující. Televize Nova si tak musí jistě mnout ruce, jak dobré personální rozhodnutí tentokrát udělala.

Zdroje: TV Nova (1. a 2. díl), Médium.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz