Hlavní obsah

DEER Restaurant Prague #FOODMANIAC

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: FOODMANIAC.cz

Deer Restaurant Prague, Michalská 19, Praha 1

Už víme kam na skvělé vejce benedikt v Praze každý den až do 15hod. a navíc si vyberete z pěti variant. A to není vše! Nabízí i širokou škálu dalších brunchových specialit. Podívejte se nato sami..

Článek

Deer Restaurant Prague

Honza Albrecht (MasterChef 2023) navštívil DEER Restaurant v michalské ulici a povídal si s šéfkuchařem Lubomírem Dolejšem o jejich snídaních a brunchi, který je zde pro všechny každý den od 7:00 - 15:00. Podívejte se nato sami, jak mu vejce benedikt chutnaly..

Velmi milá návštěva 🦌.. pokud hledáš klídek a kvalitní jídlo tak seš tady správně.

Honza Albrecht (MasterChef 2023)

Brunch každý den do 15hod.

Hledáte perfektní brunch s lahodnými vejci Benedikt? Nabízíme brunch každý den do 15:00 hod., takže si můžete vychutnat vydatnou snídani i oběd kdykoli se vám zachce. ⏰

Naše vejce Benedikt jsou legendární! A to není vše! Nabízíme i širokou škálu dalších brunchových specialit.

#FOODMANIAC je průvodce světem gastronomie, kde jídlo je tím, co nás spojuje. Připojte se k naší komunitě a objevujte nové chutě a zážitky každý den. Ambasador projektu je Honza Albrecht - aktuální vítěz soutěže MasterChef Česko 2023.

Foto: FOODMANIAC.cz

#FOODMANIAC.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám