Hlavní obsah
Umění a zábava

Předpremiéra dokumentu #FOODMANIAC

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: FOODMANIAC.cz

58. MFF Karlovy Vary se koná 28. 6. — 6. 7. 2024

V rámci mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech uvedl 30. 6. 2024 Honza Albrecht svůj dokument o restauracích a lidech v gastronomii #FOODMANIAC.

Článek

První 2 díly dokumentů #FOODMANIAC o lidech v gastronomii.

Tradá… první díl naší, věřím že nekonečné, série. Vydej se s námi po stopách skvělého jídla. Zjistili jsme, že pokud chceme přinést něco víc, je třeba delší formát, a že naši hlavní hrdinové si zaslouží víc prostoru než povrchní a krátké videjko. Děkujeme restauraci VALLMO , že jsme mohli začít právě tady.

Big Smokers Tady nevědí, co je kompromis, možná to dokonce dělají víc autenticky než tam, kde to vymysleli. Ultimátní koncept BBQ dotažený do posledního detailu. Šťavnaté a zauzené příděly masa vás vtáhnou do hry a nepustí. Je to zábava a opravdové řemeslo bez zbytečných řečí. Jestli existuje čistý koncept, tak je to právě tady. Oheň, kouř, maso a čus. - Honza Albrecht, Silva Nenápadná - megastars na gastroscéně, které naprosto znají své poslání. Pracovitost, talent, vzdělání a praxe podtržená neuvěřitelnou pokorou. Tohle vše z ní dělá šéfku a majitelku, pro kterou pracují týpci, do kterých byste to neřekli. Autorita z podstaty - Honza Albrecht. Vydej se s námi po stopách skvělého jídla. Děkujeme restauraci BIG SMOKERS, Silvii Kratochvílové a Tomáši Oujezdskému.

Kde nás uvidíte

  • Chlum u Třeboně – 13. červenec 2024
  • Chrudim – 27. července 2024
  • Hradec Králové – 10. srpna 2024
  • Havířov – 24. srpna 2024
  • Znojmo – 7. září 2024
  • Brno – 14. září 2024
  • Praha – 21. září 2024

#FOODMANIAC

#FOODMANIAC je průvodce světem gastronomie, kde jídlo je tím, co nás spojuje. Připojte se k naší komunitě a objevujte nové chutě a zážitky každý den. Ambasador projektu je Honza Albrecht - aktuální vítěz soutěže MasterChef Česko 2023.

Foto: FOODMANIAC.cz

#FOODMANIAC.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám