Hlavní obsah
Sport

V Kladně vznikl nový hokejový klub

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Zdroj: Flyers Hockey team

Nový klub v Kladně vznikl přestěhování týmu z Králova Dvora, který hrál krajskou soutěž. Nově založený tým bude pokračovat v soutěži pod novým názvem Flyers Hockey Team.

Článek

Pro kladenské hokejové fanoušky, kteří jsou nespokojeni s vedením kdysi úspěšného týmu pod vedením Jaromíra Jágra, se tak otevírá nová příležitost. Podle aktuálních informací budou tým tvořit převážně hráči z Kladna a okolí, z nichž většina prošla kladenskou juniorkou a má již značné zkušenosti. V sestavě se objeví i bývalý reprezentant a dlouholetý extraligový hráč Jaroslav Kalla.

Klub, vedený prezidentem Jozefem Kucharczykem, bude trénovat a hrát v Kladně. Časy tréninků a užívání ledové plochy budou určovány ve spolupráci s organizací Rytíři Kladno, která s příchodem Flyers na Kladno souhlasila. Kvalitu týmu zajišťují zkušení trenéři – Vladimír Kameš a Drahomír Kadlec, někdejší mistři světa, kteří stáli na střídačce již v Králově Dvoře.

Na soupisce klubu se objevují zajímavá jména, což jistě zaujme kladenské fanoušky. V plánu je také spolupráce s Rytíři Kladno, která by měla umožnit, aby za tým Flyers nastupovali i hráči z juniorky.

Foto: Zdroj: Flyers Hockey Team

Soupiska týmu

Cílem klubu je postup do druhé ligy, což ukáže až čas. Každopádně je pozitivní, že na Kladně vzniká další atraktivní možnost pro hokejové fanoušky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám