Hlavní obsah
Lidé a společnost

Aby uživila své 3 děti, stala se kulturistkou: Vypracované tělo dnes ženě vydělává statisíce měsíčně

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels

Ilustrační foto

Když trojnásobnou matku Kristinu Parks Fernandez opustil manžel, rozhodla se pro radikální životní změnu. Aby finančně zabezpečila své děti, začala s kulturistikou. Dnes jí svaly pomáhají zvyšovat nejen sebevědomí, ale také bankovní konto.

Článek

Samoživitelka Kristina Parks Fernandez (43 let) z Kalifornie v USA našla originální způsob, jak sehnat dostatek peněz pro své tři potomky poté, co od rodiny odešel její manžel. Místo toho, aby se litovala, vsadila vše na jednu kartu, prošla velkou fyzickou proměnou a stala se kulturistkou. V současné době vydělává tučné sumy na internetu, kde ji sledují fanoušci, kteří mají rádi kulturistky či další statné ženy. Ti obdivují její svalnatou postavu a zahrnují ji lichotkami. Podle samotné Kristiny pro některé muže představuje uctívání svalů a síly fetiš. Proto za podívanou, kterou jim Kristina předvádí, rádi zaplatí.

Když byla malá děti se jí posmívaly

Po rozchodu s manželem Kristina přemýšlela, kde sežene finanční prostředky na to, aby uživila své tři děti. Napadlo ji, že by si mohla splnit sen o dokonalém těle a zároveň si jím pak vydělávat. Do posilovny chodila již od svých osmi let a cvičení měla vždy ráda. Přesto jako dívka neměla nikdy dokonale vyrýsovanou postavu, a ve škole ji dokonce spolužáci kvůli vzhledu šikanovali. Kristina se uzavřela do sebe, a ačkoliv se navenek usmívala, uvnitř trpěla komplexy méněcennosti.

K tomu se u ní časem přidaly i nezdravé stravovací návyky. Často celý den skoro nic nejedla a večer nebo následující den se naopak přejídala. Když se pak provdala a narodily se jí během několika let tři děti, myslela si, že už na svém vzhledu nedokáže zapracovat. Vše se ale změnilo, když ji opustil manžel. Pro Kristinu to byl impulz k radikální změně.

Ve svých 35 letech proto začala tvrdě trénovat, změnila od základů svůj životní styl, a nakonec se stala kulturistkou. Docílit vypracované postavy pro ni ale nebylo vůbec snadné a trvalo jí několik let, než to dokázala. Musela nejenom více cvičit, ale také naprosto změnit stravování, a navíc k tomu dbát i o svou vizáž, k níž nyní neodmyslitelně patří bronzové opálení, dlouhé vlasy a nalíčený obličej.

Každodenní dřina a disciplína

Kristina prozradila, že vstává každý den již ve čtyři hodiny ráno a věnuje se kardio cvičení. Teprve potom snídá, aby se následně opět věnovala tréninku v posilovně. Její jídelníček se skládá zejména z kuřecího a krůtího masa, ryb, steaků, rýže, ovesných vloček, mandlového másla, vajec, velkého množství zelené zeleniny (například chřestu a brokolice), batátů a řeckého jogurtu, ve kterém si rozmíchává proteinový prášek. Jí v pravidelných intervalech šestkrát denně, a ještě se jí nestalo, aby někdy vynechala cvičení.

V současné době Kristina váží téměř 83 kilogramů a z toho má 19 kilogramů ve svalech. Přestože se pyšní perfektně vyrýsovaným svalnatým tělem, stále není se svou postavou ještě úplně spokojena a říká, že je na ní stále co zlepšovat. Všem, kteří by s kulturistikou chtěli začít pak radí, aby začali po malých krocích a vše dělali především kvůli sobě.

Jakmile jsem začala svou cestu k tomu, abych se dostala do formy, byla jsem závislá na tom, že vidím výsledky. Nyní se cítím se skvěle, tak jako nikdy předtím.
Kristina Parks Fernandez

Objímat medvídka odmítla

Časem se kulturistika pro Kristinu stala i hlavním zdrojem obživy. Své tělo prezentuje na sociálních sítích a vydělává si jím i na internetové placené platformě. Kristina přitom zdůrazňuje, že nenatáčí porno ani neukazuje žádný sexuální obsah. Její příjmy pramení zejména z fetišistického „byznysu“. Trojnásobná matka sdílí svá videa a příspěvky zaměřené hlavně na prezentaci svalů a oslavování kultu síly. Faktem ale zůstává, že na většině z nich je sexy Kristina jen spoře oděna a své obdivovatele ráda provokuje. Přitom jenom na Instagramu jich má 165000.

Kristina nikdy nepopírala, že samozřejmě dostává velké množství erotických nabídek. Sama k tomu dodala, že by sice mohla být hodně bohatá, kdyby na určité návrhy přistoupila, ale má jasně nastavené hranice, za které nepůjde ani kvůli penězům. Žena se rovněž setkává i s bizarními požadavky některých fanoušků. Ke zvláštním přáním patří třeba rozbíjení jídla či věcí před kamerou, k tomu se Kristina ale uchylovat nehodlá.

Za nejpodivnější návrh, který kdy dostala potom považuje přání jednoho klienta, jenž po ní chtěl, aby objala plyšového medvídka v konkrétní velikosti, zatočila s ním a znovu ho objala. Její instinkt ji prý tehdy ale varoval. Kristině tohle celé „představení“ přišlo natolik neobvyklé, že lákavou nabídku za tučnou sumu raději odmítla.

Vydělává statisíce měsíčně

Fetišistický byznys Kristině měsíčně vynáší v přepočtu až 450 000 korun. Takový příjem jí a jejím třem potomkům umožňuje žít bez stresu a užívat si naplno života. Kristina nyní bydlí spolu se svými dětmi ve městě Chino Hills. Jejich dům se nachází v nádherné čtvrti, děti navštěvují kvalitní školy, mohou sportovat i jezdit na dovolené a výlety. Není tedy divu, že Kristina se cítí konečně šťastná. Podařilo se jí postarat se o svou rodinu a zároveň si také splnila svůj sen o dokonalé figuře.

Ale vše není vždy jen „zalité sluncem“. Kristina, stejně jako mnoho jiných kulturistek musí totiž takřka denně čelit negativním komentářům na sociálních sítích. Lidé se jí vysmívají, že je ošklivá, nechutná, vypadá dle nich jako mužatka a obviňují ji z užívání steroidů. Ale Kristina už dávno není tou malou holkou, která se nechala ve škole šikanovat. Hejtrům vzkazuje, že je sama se sebou spokojená a mrzí ji, že je někdo natolik nespokojený se svým životem, že si musí takto vybíjet zlost na ostatních.

Wikipedia, heslo: Muscle worship

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz