Hlavní obsah
Jídlo a pití

Nepečené řezy

Foto: Iren

Nepečené řezy

Lehounké nepečené řezy se vám rozplynou na jazyku. Pudinkový krém je odlehčený sněhem z bílků, díky čemuž má úžasnou strukturu, skoro jako pěna.

Článek

Tento dezert máte hotový během chvilky a kromě krému na něj potřebujete jen sušenky a šlehačku.

Suroviny

Menší porce1dávkaVětší porce

3 balení BeBe sušenek

150 g cukru

1 litr mléka

3 vanilkové pudinky

5 bílků

100 g cukru

2 smetany ke šlehání

ztužovač šlehačky

čokoláda na posypání

  1. Do hranaté formy (30 x 30 cm) vyskládáme sušenky.
  2. Z bílků vyšleháme pevný sníh, do kterého postupně zašleháme cukr.
  3. Uvaříme pudink s cukrem a ještě do horkého pomalu zamícháme sníh z bílků.
  4. Hotový krém nalijeme na sušenky, uhladíme a necháme vychladnout.
  5. Ze smetany a ztužovačů ušleháme pevnou šlehačku a natřeme ji na vychladlé řezy.
  6. Nakonec moučník postrouháme čokoládou.

Dobrou chuť

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám