Hlavní obsah
Názory a úvahy

Kdo jsou voliči ANO?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Pan Pokorný v otevřeném dopise píše, že neví kdo jsou voliči ANO proč vlastně tuto příšernou stranu - hnutí vůbec někdo volí?

Článek

Do omrzení zastánci současné vládní koalice uvádějí, že voliči ANO jsou lidé nižšího vzdělání, chudí, staří a hloupí. Všimněte si pozoruhodného zařazení starých lidí. Mezi chudé a hloupé. V dlouhé lidské historii měli starší lidé velkou vážnost. Cenily se zkušenosti. Dnes jde o obtížný hmyz. Řada cestovních kanceláří vám dosvědčí, že na drahých výletech mnohdy převažuje starší klientela. Asi nebudou chudí. Možná, že někteří jsou hloupí. Když chce však ve stáří někdo poznat kulturu staré řecké, římské, nebo egypské civilizace, asi není hloupý. Progresivisté a eurohujeři dávají voličům ANO tvrdošíjně nálepku, která je lživá.

Kdo tedy jsou voliči ANO? Uvedu pár příkladů:

Člověk, který absolvoval matfyz, elektrofakultu v Praze, psychologii v USA, doktorský titul, všechny vysoké školy na červený diplom. 30 let žil v USA.Volí Trumpa.

Jiný: Byl u zrodu počítačů u nás. Řadu let pracoval u švédské firmy. Vydělal balík. Není chudý, hloupého by Švédové nezaměstnali.

Další: Čecho-Američan. Inženýr, který se podílel na vývoji moderních motorů u Boeningu.

A moje maličkost: Vysoká škola na červený diplom, certifikáty na tři cizí jazyky a 11 let v diplomacii. Necítím se být chudý, hloupý, necítím se být starý i když jsem v této kategorii. Moje aktivity by mi mohlí závidět mnozí lidé, kteří jsou o 30-40 let mladší.

A proč tito lidé volí ANO? To je na dlouhý výklad. Jednodušší by bylo vysvětlit, proč nevolit slepenec zvaný pětikoalice, kde jediným tmelem zcela rozdílných politických názorů je antibabišismus. Na úspěšnou správu našeho státu je to dost málo. Kdo nemá výsledky srovnatelné s jinými státy, musí strašit. Babišem.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám