Hlavní obsah
Hry

Bude pro vás snadné najít chybu v kuchyni do 9 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Krásná nová kuchyně je bezvadně uklizená a ještě se k tomu v troubě peče koláč. Vše je tedy v pořádku, hotové a nachystané. Ba ne, nenechte se zmýlit, jedna vada se tam nachází. A víte kde?

Článek

Super čistá kuchyně září novotou a z trouby se line příjemná vůně koláče. Sliny už se sbíhají a čas volá po příjemném posezení v tak bezvadné kuchyni. Ale ne, nenechte se příliš oslnit její krásou. Jednu vadu na kráse totiž má. A kde? To už je záhada, kterou musíte vyluštit vy. Ale čas je neúprosný, a tak máte na vyluštění záhady pouhých 9 vteřin. Troufnete si? Pokud jste se rozhodli, že ano, na nic nečekejte a dejte se do hledání. Tentokrát je úkol celkem lehký. Anebo ne? To už posuďte sami a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Objevili jste včas vadu na kráse této kuchyně?
Ano, zajisté.
49,9 %
Ano, ale včas to nebylo.
15,7 %
Ne, bohužel.
34,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 345 čtenářů.


Prošmejdili jste kuchyň důkladně? Jestli ano, tak vám nalezení chyby moc práce nedalo. Pozornému oku neunikla. Pokud se však stále s úkolem trápíte, nevěšte hlavu, pomoc vám jde naproti v podobě obrázku bez chyby, který si níže můžete prohlédnout a oba porovnat. Najít chybu pak již bude snadné.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Obrázek kuchyně bez chyby.

Tak už jste přišli na to, kde se vada na kráse schovávala? S touto chybou byste si neumyli žádné nádobí, protože voda z kohoutku neteče. A proč neteče? Protože tam žádný kohoutek na vodu není. A to je ona hledaná chyba. Zřejmě někde montážníci udělali chybu. A je super, že jste jí dokázali najít. Svůj bedlivý zrak si nechte připravený pro příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz