Hlavní obsah
Hry

Chybička se vloudila. Najděte ji!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Na obrázku s kočárky se vyskytuje chyba. Prokažte své schopnosti a zkuste ji v daném časovém limitu najít. Zvládnete to?

Článek

Najít, co nejrychleji chybu na obrázku, je vaším úkolem. Co nejrychleji, znamená maximálně do 12 sekund. Pokud úkol zvládnete do této doby, budete opravdu dobří. Neváhejte a otestujte si své postřehové schopnosti. Někdo chybu vidí hned a někomu to trvá déle. Uvidíme, do jaké skupiny se zařadíte vy. Prohledejte obrázek pečlivě a do 12 sekund na něm najděte chybu.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Do 12 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dohledali jste chybu na obrázku do 12 vteřin?
Ano, úplně v pohodě.
86,7 %
Dohledali, ale až po časovém limitu.
6,7 %
Ne, vůbec jsme jí nedohledali.
6,6 %
Celkem hlasovalo 15 čtenářů.


Pátrání po chybě je u konce. Našli jste chybu hned nebo vás trochu potrápila? Kdo byl úspěšný a našel ji v čase, je skvělý. Na svůj postřeh může být hrdý. Komu se nedařilo, nevadí. Níže se může podívat na obrázek, který kočárek je chybný. Chybí mu rukojeť. Bez té by se těžko kočárek vozil. Chyba je napravena, úkol splněn.

Foto: Pixabay - Flutie8211

A tady je chybný kočárek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz