Hlavní obsah
Hry

Další hledačka chyb právě přijíždí. Jste připraveni obstát?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Roses_street

Auta dávných dob mají svůj půvab. Některá byla více oblíbená, jiná méně. A i když měli nějakou tu chybičku, byly to miláčkové doby. Obrázky starých vozidel jsou toho důkazem.

Článek

A není tomu jinak ani na tomto obrázku. Obdivuhodné auto s půvabem svým vlastním brázdí ulice města. Vše vypadá v naprostém pořádku, ale není. Obrázek je sice působivý, ale obsahuje drobnou chybu. Dokážete ji najít? A k tomu do 11 sekund? Pokud to zvládnete, máte skvělý a bystrý zrak i postřeh, což je určitě dobré zjištění. Chcete-li si své schopnosti ověřit, vydejte se na motoristickou pátrací akci a do 11 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Roses_street

Do 11 sekund najděte chybu na obrázku. do

Anketa

Dokázali jste se dopátrat chyby v daném čase?
Ano, s přehledem.
67,7 %
Ano, ale hledání trvalo poněkud déle než limit.
0 %
Ne, nedokázali.
32,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 31 čtenářů.


Oslnila vás krása dávných dob natolik, že jste chybu nenašli? Anebo to pro vás nebyl vůbec žádný problém? Úspěšní si zaslouží pochvalu a ostatní určitě malou pomoc v podobě nápovědy. A tou je obrázek bez chyby, který vám usnadní chybu dohledat.

Foto: Pixabay - Roses_street

Obrázek bez chyby.

Dokázali jste s nápovědou chybu odhalit? Ano? Tak to je výborná zpráva. Teď už jen zbývá si svojí odpověď srovnat s řešením. Chyba se skrývá vlevo na žlutém domě, kde na prvním balkoně zleva chybí kus balkonového zábradlí. A to může být velmi nebezpečné. Ještě, že byla chyba odhalena, aby mohla být včas odstraněna. Skvělá práce!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz