Hlavní obsah
Hry

Dokázali byste na obrázku dětí před školou najít chybu do 12 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Před školou je opravdu hodně živo. Všechny děti jsou radostné a veselé. Možná se těší do školy anebo spíše na prázdniny? Kdo ví. Co je však jasné, je ukrytá chyba na obrázku. Jste připraveni jí najít?

Článek

V takovém chumlu smějících se dětí nebude lehké objevit chybu, která se tam nachází. Zkušené a bystré oko však dokáže zázraky. Vyzkoušíte si své zrakové schopnosti? Kdo pravidelně trénuje, tak má před ostatními náskok. Bude 12 vteřin stačit na odhalení záhady? Kdo si věří, ten to jistě dokáže. Pokud jste se nenechali zaskočit tolika dětmi, pusťte se do práce. Do 12 vteřin odhalte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - RosZie

Najděte chybu na obrázku do 12 vteřin.

Prozkoumali jste obrázek dětí před školou pořádně? Pokud ano, tak již o chybě jistě víte. Kdo ještě neví nebo si není jistý, je tu pro něj malá pomoc v podobě obrázku bez chyby. Podíváte-li se na něj, můžete oba porovnat a chybu lehce najít. Anebo se zeptat dětí.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.

Radující se děti se s vámi loučí a děkují, že jste pomohli najít chybu na jejich škole. Je totiž ukrytá na prvním okně vlevo dole, kde chybí prostřední vodorovná lišta. Skvělá práce a pan opravář se může pustit do opravy, aby byla škola pro děti v pořádku. A vy se můžete jít bavit a radovat spolu s dětmi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz