Hlavní obsah
Hry

Dokázali byste najít v učebně chybu do 9 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Ve škole musí být vše v pořádku. V počítačové učebně se všichni soustředí na výuku a nic nenasvědčuje tomu, že by tam byla nějaká nesrovnalost. Ale je tomu skutečně tak?

Článek

Letmý pohled na obrázek školní třídy nevykazuje žádnou vadu. Když se však detailněji zadíváte, jednu drobnou chybu přeci jen má. Jste schopni jí objevit? Ale, aby to nebylo tak jednoduché, máte na to tentokrát pouze 9 sekund. Trénovat rychlý postřeh není nikdy na škodu. Jste-li připraveni svůj postřeh otestovat, pusťte se do hledání.

Foto: Pixabay - RosZie

Objevte chybu na obrázku do 9 sekund.

Anketa

Stihli jste do 9 sekund chybu vypátrat?
Ano, stihli.
44,1 %
Ne, nestihli, ale chyba vypátrána nakonec byla.
10,3 %
Ne, nestihli a ani objevena nebyla.
45,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 515 čtenářů.


Návštěva ve školní učebně je u konce. Našli jste chybu ve stanoveném čase? Ano? Tak jste skvělí. Pokud vás to potrápilo anebo jste chybu nenašli, vůbec nevadí. Níže je obrázek bez chyby a při vzájemném porovnání již nebude těžké odlišnost najít.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.


Nyní už bylo jednoduché chybu najít, že? Tak jen pro úplnost, chyba se nachází na nástěnných hodinách, kde chybí čárka na dvanáctce. Tentokrát to bylo jednoduché, pro procvičení a udržení kondice.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz