Hlavní obsah
Hry

Dokážete do 20 sekund najít ve sklepě 5 daných věcí?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - levelord

Do sklepa se po dlouhá léta odkládá vše, co není kam dát nebo se to již nepotřebuje a je to líto vyhodit. Věci se hromadí a hromadí, ale co když tam náhle potřebujete něco najít? Co pak?

Článek

Prohrabovat se starým harampádím a hledat v něm něco určitého, dá opravdu velkou práci. A mnohdy to není ani nic zábavného. Co však zábavné může být a zároveň vám procvičí váš zrak, je hledání věcí ve sklepě, ale na obrázku. Nemusíte nikam jít, sedíte si v teple a nemusíte se s ničím dřít. Jednu malou nevýhodu to však má, musíte určené věci najít na čas. Jste připraveni to vyzkoušet?
Pokud ano, tak se pokuste na obrázku najít do 20 sekund těchto 5 věcí:

Vývrtku
Pavouka
Kachnu
Kanystr
Dalekohled

Foto: Pixabay - levelord

Najděte 5 věcí do 20 sekund.

Anketa

Zvládli jste najít všech 5 věcí?
Ano, zvládli v časovém limitu.
0 %
Ano, ale až po časovém limitu.
3,7 %
Zvládli jsme najít jen některé.
40,7 %
Nenašli jsme žádnou věc.
55,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 27 čtenářů.


Nejen harampádí, ale i brouky, pavouky či krysu jste mohli zahlédnout při důkladném prohledávání sklepa. Ale co oněch 5 hledaných věcí? Našli jste je? Pokud ano, a ještě v časovém limitu, tak si můžete pogratulovat k vašemu výbornému zraku a skvělému výkonu. Pokud jste byli úspěšní jen částečně nebo vůbec, nesmutněte, každý pokus se počítá a svůj zrak a postřeh můžete trénovat každý den. A jestliže už jste netrpěliví, kdeže se dané věci nacházejí, tak je pro vás níže obrázek s řešením.

Foto: Pixabay - levelord

A zde je 5 hledaných věcí.


Že jste do těch míst několikrát koukali a věc neviděli? Není divu. Z takové hromady harampádí oči jen přecházejí a mozek se nechá snadno oklamat. Tak se hlavně nenechte oklamat někým jiným a příště si jistě budete počínat mnohem lépe.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz