Hlavní obsah

Dokážete-li do 9 vteřin odhalit chybu na obrázku, tak jste opravdu dobří

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Relaxace ve vaně je více než příjemná. Očistí nejen tělo, ale i mysl. Teplá voda a nerušený klid, to prostě nemá chybu. Ale zdání někdy klame a na obrázku k chybičce došlo. Najdete ji?

Článek

Není nic lepšího, když přijdete večer unaveni domů a můžete si dopřát příjemnou, teplou koupel, kde vás nikdo neruší. Můžete zavřít oči, odpočívat a myslet na něco pěkného. To opravdu nemá chybu. Ale obrázek ženy ve vaně však chybu má. Tušíte jakou? Najít chybu do 9 vteřin nebude nikterak jednoduché. Máte-li však dobrý postřeh, tak máte práci značně usnadněnou. Jste-li odhodláni vyzkoušet váš zrak, můžete začít s hledáním a do 9 vteřin najít chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Chyba na obrázku.

Anketa

Dokázali jste chybu odhalit?
Ano a čas bohatě stačil.
60,3 %
Ano, ale čas nestačil.
8,6 %
Ne, nedokázali.
31,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 58 čtenářů.

Voda ve vaně již vychladla, tak je na čase koupel ukončit. Podařilo se vám chybu najít? Ano? Tak to je výborné. Máte dobrý zrak i postřeh. Pokud se vám nezadařilo, nesmutněte. Hlavním účelem je zábava a relaxace a jistě máte zase talent na něco jiného. A abyste si vylepšili náladu, je níže obrázek bez chyby, který vám usnadní chybu najít.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Obrázek bez chyby.


Teď už je ale opravdu konec. Voda už je ledová a chyba je zdárně nalezena. Pokud je ještě někdo, kdo jí stále nevidí, tak je tu řešení. Hledaná chyba se nachází v odrazu vany na podlaze, kde chybí odraz levé nožičky vany. Bylo to těžké nebo ne? To už je na posouzení na každém z vás. Tak mnoho úspěchů při dalším hledání.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz