Hlavní obsah
Hry

Dokážete odhalit chybu na obrázku do 9 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Geralt

Chcete si vyzkoušet, jak dobrý je váš postřeh? Příležitost k vyzkoušení máte právě nyní. A to v podobě následujícího úkolu, který musíte splnit v daném časovém limitu. Jdete do toho?

Článek

Jestliže jste se rozhodli otestovat si svůj postřeh, je tu pro vás úkol, který vám pomůže postřeh a bystrý zrak prověřit. Cílem je najít na obrázku z Washingtonu chybu do 9 vteřin. Abyste to stihli, musíte mít nejen pozorný zrak, ale také dostatečně rychlý. Čas pro hledání není nikterak dlouhý. Komu se zadaří, tak je na tom se svým postřehem velmi dobře. Jste-li tedy připraveni, začněte s prohlížením obrázku a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Geralt

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Odhalili jste chybu na obrázku?
Ano a do 9 vteřin.
74 %
Ano, ale až po limitu.
6,2 %
Ne, nenašli.
19,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 420 čtenářů.


Hledání chyby na obrázku je u konce. Dokázali jste chybu odhalit? Ano? Tak to je super! Jste dobří a na svůj postřeh se můžete spolehnout. Pokud se vám chybu nedaří najít, nezoufejte, je tu pro vás nápověda. A to v podobě obrázku bez chyby. Když si je porovnáte, chybu lehce objevíte.

Foto: Pixabay - Geralt

Obrázek bez chyby.

Pomohl vám obrázek bez chyby? Určitě ano. Nyní je již chyba zdárně odhalena. Takže pro kontrolu správnosti je tu řešení úkolu. Chyba se nachází na americké vlajce, kde chybí červené pruhy. Tipovali jste to také tak? Pak je vše v pořádku. Zábavné hledání procvičilo vaše oči i mysl a na příště budete dobře připraveni.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz