Hlavní obsah
Hry

Dokážete odhalit vadu do 7 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - vocablitz

V kuchyni, kde si dívka připravuje chutnou a zdravou zeleninu, se vyskytla závada. Je potřeba ji do 7 vteřin najít. Pokusíte se o to?

Článek

Při přípravě zeleninového salátu, který si dívka v kuchyni dělá, se nachází chyba. Budete natolik šikovní, že ji odhalíte a k tomu ještě do 7 vteřin? Máte-li chviličku čas a rádi řešíte logické úkoly, tak si právě nyní můžete zábavnou formou svůj postřeh otestovat. Stačí, když splníte tento jednoduchý úkol a do 7 vteřin odhalíte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - vocablitz

Objevte na obrázku chybu do 7 vteřin.

Anketa

Dokázali jste v tomto čase chybu odhalit?
Ano, bylo to lehké.
86,7 %
Dokázali, ale limit jsme přetáhli.
5,6 %
Ne, nedokázali jsme jí vůbec najít.
7,7 %
Celkem hlasovalo 429 čtenářů.


Tentokrát to bylo lehké, že? I přesto jste skvělí. A pokud se i tak najde někdo, kdo chybu přehlédl, je tu pro něj nápověda v podobě obrázku bez chyby. Při jejich vzájemném porovnání chybu také hned najdete.

Foto: Pixabay - vocablitz

Obrázek bez chyby.

Chyba to byla lehká, ale dívka by měla těžké pořízení. Krájet zeleninu bez ostří nože totiž moc dobře nelze. A chybějící řezací část nože byla hledanou chybou. Teď, když už je chyba objevena, si může dívenka vychutnat svůj salát a vy spolu s ní. Zelenina je chutná a zdravá, tak si také nějakou zobněte.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz