Hlavní obsah
Hry

Fotbalové mistrovství začalo. Dáte gól do 8 vteřin?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - CityofDeltona

Mistrovství Evropy ve fotbale v Německu bylo odstartováno. Všichni nadšenci fotbalu radostí šílí. Ale i na fotbale se může vyskytnout chyba. Najdete ji?

Článek

Fanoušci fotbalu mají své dny. Fandí o sto šest a z plných plic. Fotbalisté se snaží dát co nejvíce gólů a vyhrát. A ti, co fotbal nemusí, tiše trpí. Ale zpříjemnit si napjaté chvíle mohou všichni. Zaměstnejte na chvíli svůj mozek a pokuste se také vstřelit gól. A jak? Tím, že do 8 sekund najdete na fotbalovém obrázku chybu. Budete-li hbití, rychlí a úspěšní, budete si moci připsat bod. Až rozhodčí zapíská, odstartuje váš zápas s časem a postřehem. Připravte se a do 8 sekund najděte na obrázku chybu. Písk!

Foto: Pixabay - CityofDeltona

Do 8 sekund najděte chybu na obrázku. Ilustrační foto.

Anketa

Byl váš tah na bránu úspěšný?
Ano, vyhráli jsme, chyba nalezena do 8 sekund.
37,5 %
Částečně, chyba nalezena, ale až po časovém limitu.
12,5 %
Ne, prohráli jsme a chybu neobjevili.
50 %
Celkem hlasovalo 16 čtenářů.


Jak jste si v zápase vedli? Dokázali jste včas chybu objevit? Pokud ano, vstřelili jste gól a můžete si připsat bod. Radujte se ze svého úspěchu. Komu se nedaří, nemusí být smutný. Každý den nemůže být posvícení. Proto je tu pro vás pomoc v podobě obrázku bez chyby. Při vzájemném porovnání chybu snáze najdete i vy.

Foto: Pixabay - CityofDeltona

Obrázek bez chyby.


Písk! Rozhodčí odpískal konec zápasu. Zda jste vyhráli či prohráli, víte jen vy sami. A kde se chyba nachází? Je na fotbalistově pravé šedé podkolence, kde na jejím lemu chybí černé proužky. Zápas je dohrán. Byli jste stateční a šikovní. Zasloužíte si tedy odpočinek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz