Hlavní obsah
Hry

Jste dobrý detektiv? Dokážete odhalit skrytou záhadu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Geralt

Schovává se ve vás detektiv a rádi odhalujete skryté záhady? Pak je tu úkol právě pro vás. Budete potřebovat stopky, dobrý zrak, logické myšlení a poté můžete začít prověřovat své schopnosti.

Článek

Pátrání po skrytých záhadách vyžaduje dobré myšlení a výborný zrak. Jedna detektivní pátrací akce je tu pro vás právě teď. A co je její podstatou? Musíte najít na obrázku chybu do 9 vteřin. Možná to nebude tak jednoduché, jak se zdá. Čas při hledání utíká nesmírně rychle a oči za tu chvíli musí detailně prohledat celý obrázek. K tomu všemu musí mozek vyhodnotit, co je asi onou chybou. Takže práce pro opravdové specialisty. Chcete se jimi stát? Tak si prověřte své schopnosti a vydejte se vstříc úkolu. Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Geralt

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.


Anketa

Vypátrali jste chybu do 9 vteřin?
Ano, vypátrali.
26,2 %
Chybu jsme vypátrali o něco déle.
12,6 %
Ne, nevypátrali.
61,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 103 čtenářů.

Dala vám zabrat tato detektivní práce nebo to pro vás byla pohodička? Pokud jste obstáli, tak přijměte gratulaci. Jestliže ne, je tu pro vás obrázek bez chyby, který vám pomůže zlepšit vaší reputaci. Oba si vzájemně prohlédněte a sami uvidíte.

Foto: Pixabay - Geralt

Obrázek bez chyby.


Stali jste se úspěšným detektivem a chybu našli ať už s pomocí či bez ní? Výborně. Chvályhodná práce. Potom již jistě víte, že chyba se nachází na prvním muži zleva, kde mu na levé straně kalhot chybí poutka na pásek. Super. Teď už je ale opravdu konec a vy si můžete třeba radostí vyskočit do výšky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz