Hlavní obsah
Umění a zábava

Jste experti na hledání nesrovnalostí? Tak je tu úkol právě pro vás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Foto RosZieu

Rádi plníte úkoly? Máte výborné logické uvažování? Bystrý zrak a rychlý postřeh? Tak jste tu správně. Čeká vás další úkol v podobě hledání určité chyby, která se vyskytla na obrázku.

Článek

Dnešní obrázek vás zavede na návštěvu do zahrady domova důchodců. Je krásný den a senioři si jej užívají plnými doušky, každý podle svého gusta. Nevypadá, že by bylo něco špatně. Však malá chybička se i tam vloudila. Musíte si obrázek pečlivě prohlédnout, abyste drobnou chybu našli. Vaše zkoumání na zahradě seniorů však musí být velmi rychlé. Na nalezení chyby máte jen 15 sekund. Dokážete to? A stanete se dalšími experty na hledání chyb? Jste-li odhodláni čelit této super výzvě, připravte se a můžete začít pátrat. Do 15 sekund odhalte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - RosZieu

Do 15 sekund odhalte chybu na obrázku.

Anketa

Podařilo se vám chybu odhalit?
Ano, podařilo a dokonce v časovém limitu.
31,7 %
Ano, podařilo, i když to trvalo poněkud déle.
6,7 %
Ne, nepodařilo.
61,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 60 čtenářů.

Podařilo se vám chybu odhalit? Tentokrát to tak jednoduché nebylo. Komu se to podařilo, ten je expertem na vyhledávání. A komu se najít chybu nepodařilo, nevadí. Pravidelným tréninkem se dá vše dohnat a vylepšit. S každým dalším obrázkem budete lepší a lepší. A kde se tedy daná chyba nachází? Zkuste si prohlédnout obrázek níže, který je bez chyby a zajisté jí hned objevíte.

Foto: Pixabay - RosZieu

Obrázek bez chyby.



Podařilo se vám chybu najít při srovnání obou obrázků? Určitě ano. A tedy jen pro pořádek. Chyba se ukrývá v chybějící rukojeti invalidního vozíku stojícího na levé straně stolu. Byla to drobná chybička, kterou možná nebylo jednoduché najít. Ale byl to skvělý trénink pro váš mozek i zrak a dobrá průprava na příště.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz