Hlavní obsah
Hry

Jste natolik dobří znalci veteránů, že dokážete najít do 9 vteřin chybu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - GrumpyBeere

Veteráni mají prostě své kouzlo. Buď je nemusíte nebo je milujete. Kdo pro ně žije, ten odhalí sebemenší detail, který je špatný. Ale co vy ostatní, dokázali byste také chybu odhalit?

Článek

Můžete si to vyzkoušet a zjistit, jak jste na tom s rozpoznáváním detailů a se svým postřehem. K dispozici máte obrázek krásného černého veterána připraveného na výlet. Vaším úkolem bude si obrázek pořádně prohlédnout v časovém limitu 9 vteřin, během nichž musíte najít na obrázku chybu. Troufnete si?
Pokud jste odhodláni prozkoumat veterána, můžete se ihned pustit do práce. Chybička už čeká na vaše odhalení. Na nic nečekejte a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - GrumpyBeere

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.


Anketa

Rozpoznali jste chybu včas?
Ano, zajisté, byli to snadné.
69,5 %
Rozpoznali, ale trošku nás veterán potrápil déle.
9,5 %
Ne, nerozpoznali a chybu nenašli.
21 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 200 čtenářů.

Zábavné hledání na obrázku starého auta přijíždí do finále. Kdo jste byl úspěšný a do cíle dorazil i s chybou? Ten, kdo je ještě na cestě, pro toho přijíždí malá pomoc v podobě obrázku bez chyby. Oba si pořádně prohlédněte a v cíli budete hned.

Foto: Pixabay - GrumpyBeere

Obrázek bez chyby.

Cíl. Teď už do něj dorazili jistě všichni i s chybou. Bylo to snadné nebo vás veterán malinko potrápil? Ať už je vaše odpověď jakákoliv, hlavním účelem je zábava a relaxace. Pokud vás baví pátrat po chybách, buďte připraveni na příště, ať vám žádná další neujede.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz