Hlavní obsah
Hry

Jste schopni najít do 9 vteřin na obrázku chybu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Krásný den jako stvořený pro hraní venku, jízdu na kole nebo krmení ptáčků. Každý si najde tu svojí oblíbenou zábavu jako obyvatelé domu na obrázku. Ale je všechno úplně v pořádku?

Článek

Nezdá se, že by bylo něco na obrázku špatně. Všichni obyvatelé tráví příjemný den tak, jak se jim to líbí a jak jim to vyhovuje. Pravda je však jiná. Na obrázku domu se chyba opravdu nachází. Budete tak dobří a budete schopni tuto záhadnou chybu najít? Pokud máte skvělý zrak a umíte se zaměřit na detaily, pak to nebude žádný problém. Mějte však na paměti, že chybu musíte najít do 9 vteřin a to už je pořádná výzva. Statečně jí přijměte a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Najděte do 9 vteřin chybu na obrázku.

Anketa

Byli jste schopni chybu objevit?
Ano a k tomu v čase.
58,3 %
Ano, ale až po časovém limitu.
11,8 %
Ne, nebyli.
29,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 432 čtenářů.


Čas na hledání chyby vypršel. Zvládli jste ji včas najít? Kdo pravidelně trénuje svůj zrak i postřeh, tak s tím jistě problém neměl. Kdo chybu nevidí nebo si není jistý, tak pro toho je tu níže obrázek bez chyby. Když si oba porovnáte, chybu odhalíte.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Obrázek bez chyby.


Našli rádcové, našli? Určitě ano. A abyste si mohli své typy zkontrolovat, tak je tu pro vás řešení. Chyba se skrývá u kočičky, která vchází do domu. Chybí jí pravá zadní noha. A teď hurá ven, protože počasí je více jarní než únorové.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz