Hlavní obsah
Hry

Kam se to kotě jen schovalo? Zkusíte ho najít?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Pradlena má plné ruce práce, tak si ani nevšimla, že jí přišla potěšit kočička. Hlavně, aby jí nepoťapala čerstvě vyprané prádlo. Vidíte jí, kde je?

Článek

Kočičce se stýskalo po paničce, tak za ní přišla až do prádelny. Pradlena je však hodně zaneprázdněná, tak si kočičky ani nevšimla. Vy jste si jí všimli? Že ne? Tak jí zkuste najít! Máte na to 14 sekund. To byste mohli zvládnout, co myslíte? Kočička umí tiše našlapovat a skvěle se maskovat, aby jí žádná myška nespatřila. Teď jste to myškou vy a musíte vyslídit, kde číhá kočička. Připravte se a do 14 sekund najděte na obrázku kočičku.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Do 14 sekund najděte na obrázku kočku.

Anketa

Vyslídili jste kočičku?
Ano a v pohodě to stihli.
55,6 %
Ano, ale potřebovali jsme více času.
0 %
Ne, vůbec jsme jí nenašli.
44,4 %
Celkem hlasovalo 36 čtenářů.


Jak vám šla hra na kočku a myš? Vyhráli jste vy nebo kočička? Kdo byl myška pozorná a dokázal kočku odhalit, zaslouží si potlesk. Váš zrak je bystřejší než kočičí. A to se vám jistě bude v životě hodit. Skvělý výkon. Komu se kočičku objevit nepodařilo, nevadí. Hlavním účelem je zábava a relaxace. A to jistě splněno bylo. Chcete-li vědět, kde se kočička nachází, podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačena. A pokud máte doma také takovou kočičku, nezapomeňte jí pohladit. Bude jistě ráda a nečekaně vám to oplatí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

A tady se nachází kočička.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz