Hlavní obsah
Názory a úvahy

Kuřecí Okamura

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - congerdesign

Tak tohle mi opravdu nedá spát. To co předvedl pan Tomio Okamura v nedělní partii Terezie Tománkové, bylo až nechutné.

Článek

To, že pan Okamura neustále lže a schválně vyvolává u lidí strach a šíří nenávist, je hrozné. Leč každý normálně přemýšlející člověk u něj takovéto chování již očekává. Jinak se ani totiž chovat neumí a ani nechce, protože si potřebuje nahrabat hlasy u spodiny obyvatel. To už málokoho překvapí.

Jenže pak přišel na přetřes ohavný čin znásilnění Ukrajinského mladíka. A nebyl by to pan Okamura, aby si to zase nepřetočil tak, aby mohl šířit strach a zhovadilosti. Přirovnal totiž Ukrajince ke zkaženému kuřecímu masu. Když se někde objeví salmonela v kuřecím mase, tak se musí zlikvidovat celá šarže, řekl. To jistě, v souvislosti s masem, určitě. Ale v souvislosti s lidmi, potažmo Ukrajinci je to neomluvitelná nehoráznost a morální úpadek dotyčného. To spíš je tím salmonelou nakaženým kuřetem pan Okamura a měla by se tedy vyhodit celá šarže jeho přívrženců. Jak vůbec může takové nesmysly vypustit z úst.

Když se poté jeho hádavá pusa rozjela natolik, že nebyla k zastavení, musela ho paní Tománková několikrát důrazně napomenout, aby ukončil svojí slovní smršť. Chvíli trvalo, než se jí to podařilo. Jenže ego pana Okamury asi utrpělo mnohem více než se zdálo. Hned jak dostal další prostor, sepsul paní moderátorku. Nebude ho okřikovat, aby mlčel jako nějakého školáka, pravil nasupeně. No jo, to se ho asi dotklo, že ho okřikla žena. To tito arogantní egoisté těžce nesou. Chtějí mít pořád navrch a jdou i přes mrtvoly. Myslí si, že jsou nejlepší, ale opak bývá pravdou.

Nechápu, kde se to v takovýchto lidech bere a jak se mohou vůbec na sebe podívat do zrcadla. A už vůbec mi hlava nebere, proč ho do té televize pořád berou. Vždyť je tam každou chvíli. Možná to mají nařízené. Vždyť ruská ruka je nekonečně dlouhá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz