Hlavní obsah
Hry

Loučení se zimou má jednu chybu. Najdete ji do 11 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - PrintOnDemandLibrary

Zima už odjíždí do dalekých krajin. Je třeba se s ní rozloučit a naposledy jí zamávat. Ale ještě předtím musíte najít na obrázku chybu, aby mohla zima v klidu odcestovat.

Článek

Než se rozloučíte se zimou, čeká vás zábavný úkol. Musíte na obrázku odhalit chybu, která se tam nedopatřením vloudila. Ale, aby to nebylo zas tak jednoduché, chybu musíte najít do 11 sekund. Tak si pozorně prohlédněte obrázek, kde zima ještě panuje, ale již brzy odjede spolu s vlakem do dalekých krajin. Musíte být při hledání velmi rychlí a pozorní, aby vám neunikl žádný detail. Jste-li připraveni, můžete začít s hledáním a do 11 sekund najít chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - PrintOnDemandLibrary

Do 11 sekund najděte chybu na obrázku.

Anketa

Zvládli jste do 11 sekund najít chybu?
Ano, v pohodě.
69,9 %
Zvládli, ale až po 11 sekundách.
6 %
Ne, nezvládli.
24,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 83 čtenářů.


Stihli jste najít chybu než odjel vlak? Ano? Tak to jste dobří a váš postřeh je opravdu ve skvělé kondici. Kdo ještě tápe a nemůže na chybu přijít, je tu pro něj nápověda v podobě obrázku bez chyby. Když si je oba porovnáte, tak chybu objevíte coby dup.

Foto: Pixabay - PrintOnDemandLibrary

Obrázek bez chyby.


Teď již jistě není nikdo, kdo by chybu neobjevil. Pro všechny je zde správná odpověď. Chyba se nalézá na černobílé krávě stojící vedle paní v červené bundě. Krávě chybí jedna zadní noha. Chyba byla úspěšně odhalena a zima může nadobro odjet do dalekých krajin. Jaro a sluníčko ať vás hřeje u srdíčka.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz