Hlavní obsah
Hry

Máte 10 sekund na to, abyste v parku objevili chybu. Jdete do toho?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Park je společné místo pro různé vyžití. Můžete tam odpočívat, sportovat, hrát si či si jen tak povídat. Stejně jako na obrázku městského parku. Ale je tam vše v pořádku?

Článek

Zdá se, že si všichni lidé den v parku výborně užívají. Každý podle svého. A nic neobvyklého se tam neděje. Jenže do obrázku se vloudil šotek, který tam způsobil, co neměl. A výsledkem toho je chyba, která se na obrázku vyskytla.

Že žádnou chybu nevidíte? To je dobře. Bude to totiž vaším úkolem danou chybu najít. Ale vaše oči musí být velmi rychlé, protože musí chybu objevit do 10 sekund. Tento skvělý trénink prověří nejen váš zrak, ale i váš mozek a hlavně postřeh. Troufnete si na to? Pokud jste odpověděli ano, dejte se do pátrání. Prohlédněte každý kout co nejrychleji. Tak směle do toho.

Foto: pixabay - dandelion_tea

Najděte chybu na obrázku do 10 sekund.

Anketa

Stačilo vám 10 sekund na objevení chyby?
Ano, bohatě, chyba byla objevena včas.
51 %
10 sekund na objevení chyby nestačilo, ale chyba objevena byla.
18,4 %
Ne, nestačilo a chyba vůbec odhalena nebyla.
30,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1573 čtenářů.


Tak jaké bylo pátrání v městském parku? Zapotili jste se nebo to byla pohodička a relax? Pro zdatné hledače to jistě nebyl žádný problém. A vy, co jste chybu nenašli nebo ji ještě hledáte, nesmutněte. Každý je dobrý v něčem jiném. A pokud chcete znát správnou odpověď, podívejte se na obrázek níže, který je bez chyby.

Foto: Pixabay - dandelion_tea

Obrázek parku bez chyby.



Už chybu vidíte? Určitě ano. Na obrázku vlevo dole je lampa, které chybí vrchní svítící část. A to byla hledaná chyba. Pokud jste jí našli, gratulujeme. Jestli ne, nevadí, berte to jako trénink a rozcvičku na příště. A teď se můžete jít třeba proběhnout ven do parku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz