Hlavní obsah
Hry

Máte 9 vteřin na to, abyste na obrázku našli chybu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Na terapii se to hýří všemožnými emocemi. Radost, smutek, vztek i odevzdanost. Vše je potřeba zpracovat, aby se mohly napravit chyby na duši. A nejen na ní. I na obrázku sezení je chyba. Vidíte ji?

Článek

Lidská duše je velmi křehká a psychika nám dá kolikrát mnoho zabrat. Někdy je třeba odborná pomoc v podobě terapie. Stejně jako na obrázku lidí, kteří terapií právě procházejí. Terapie probíhá tak, jak má. Přesto se však na obrázku vyskytla chyba. Kdo ji dokáže do 9 vteřin odhalit, vyhrál. A jeho psychika se vylepší. Chcete si pohrát se svým zrakem a postřehem? Máte-li kuráž, neztrácejte jí a splňte následující úkol. Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.


Foto: Pixabay - RosZie

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Byl váš postřeh rychlejší než čas?
Ano, byl. Chybu včas objevil.
45,5 %
Postřeh rychlejší než čas nebyl, ale chyba byla odhalena.
13,5 %
Ne, nebyl a chyba zůstala neobjevena.
41 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 303 čtenářů.


I terapeutické sezení musí jednou skončit, stejně jako hledání chyby. Jak jste si vedli? Dokázal váš postřeh předběhnout čas nebo ne? Ať už je to jakkoliv, hlavní je zábava, ale také relaxace vaší duše. Pokud si chybou nejste jisti, níže je obrázek bez chyby pro vzájemné porovnání. Chybu pak najdete velice snadno.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.

A teď už je doopravdy konec. Chybu jistě již každý objevil. Tak jen pro správnost, chyba se nachází na okně, kde chybí levý horní pant. Výborná práce. A teď honem za sluníčkem. To také dokáže pohladit na duši.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz