Hlavní obsah
Hry

Máte čas 8 vteřin? Tak zkuste splnit následující úkol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Tanrica

Až už jste ve škole, v práci, doma nebo kdekoliv jinde, můžete se pokusit splnit následující úkol. Stačí k tomu jen 8 vteřin času, dobrý zrak a rychlý postřeh. Vyzkoušíte to?

Článek

Ke zdárnému splnění úkolu je hlavně třeba rychlý postřeh, výborný zrak a 8 vteřin času. Pokud máte vše zmíněné, nic nebrání tomu, abyste se pustili do splnění úkolu. V něm musíte najít chybu vyskytující se na obrázku a to do 8 vteřin. Máte-li čas a chuť, na nic nečekejte a pusťte se do splnění úkolu a do 8 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Tanrica

Do 8 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Odhalili jste chybu?
Ano a 8 vteřin stačilo.
78,5 %
Ano, ale 8 vteřin nestačilo.
8,2 %
Ne, vůbec neodhalili.
13,3 %
Celkem hlasovalo 158 čtenářů.


Našli jste úspěšně chybu u žáků ve třídě? Jestliže ano, tak si zasloužíte velký potlesk. Pokud si nevíte rady, pomůže vám obrázek bez chyby, který si můžete níže prohlédnout.

Foto: Pixabay - Tanrica

Obrázek bez chyby.

Výborně. Chyba je úspěšně nalezena a úkol zdárně splněn. A kde se nachází? Chlapci úplně vpravo chybí na školní uniformě kravata. 8 vteřin zábavy uběhlo jako voda, tak zase do práce, do školy či kamkoliv jinam.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz