Hlavní obsah
Hry

Máte pouhých 9 vteřin na to, abyste na obrázku našli chybu. Zvládnete to?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Děti spolu s paní učitelkou hrají, zpívají a tancují. Skvělá zábava a výborná nálada je neopouští ani když zjistí, že je něco špatně. Zjistíte, co to je?

Článek

Krásný zpěv se line třídou. Úsměvy od ucha k uchu prozáří celou místnost. Smích z tváří nezmizí ani když objeví chybu. Vesele hrají a zpívají dál o sto šest a dobrou náladu jim nic nemůže pokazit. Zkusíte zjistit o jakou chybu se jedná? To je super. A jelikož to není tentokrát tak těžký úkol, máte na jeho splnění pouhých 9 vteřin. Pokud jste odhodláni pokořit tuto výzvu, na nic nečekejte a pusťtě se do hledání. Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - RosZie

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Stihli jste objevit chybu v tak krátkém čase?
Ano, levou zadní.
46,6 %
Ano, ale ne v časovém limitu.
13,6 %
Ne, vůbec nebyla chyba objevena.
39,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 88 čtenářů.


Dokázali jste v tak krátké době chybu odhalit? Ano? Tak to si zasloužíte velký obdiv. Jste opravdu machři. A jestliže jste to nedokázali, vůbec nevadí. Hlavně, že jste se dobře pobavili tak, jako děti při hraní a zpívání. A pro vylepšení nálady je níže obrázek bez chyby, abyste je mohli porovnat a chybu snadno najít.

Foto: Pixabay - RosZie

Obrázek bez chyby.

Teď už jistě chybu každý objevil. Takže jen pro pořádek. Chyba se skrývá v chybějící rolničce na tamburíně, na kterou hraje klučík vpravo. Dnes to bylo opravdu jednoduché. Rychlost a postřeh procvičeny, tak si můžete také něco zahrát a zazpívat, abyste zahnali všechny chmury, co vás potkaly.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz