Hlavní obsah
Hry

Motorkářskou rychlostí najděte na obrázku chybu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Mister pittinger

Tak, jak rychle jezdí mnozí motorkáři, musí být rychlý váš zrak, abyste dokázali odhalit chybu na obrázku do 9 sekund.

Článek

Jarní počasí se přihlásilo dříve než obvykle a s ním i vysokorychlostní závodníci na motorkách. Při tak rychlé jízdě nesmí udělat žádnou chybu. Krutě by se jim to vymstilo. Zraněním či zabitím sebe nebo někoho jiného. To však nehrozí u motorkáře na obrázku, kde k chybě došlo. Jste schopni tuto chybu objevit, a ještě k tomu v závratné rychlosti 9 sekund? Pokud jste se nezalekli, vydejte se na rychlou jízdu očima po obrázku a do 9 vteřin na něm najděte chybu.

Foto: Pixabay - Mister pittinger

Do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Stihli jste při rychlé jízdě chybu odhalit?
Ano, stihli.
44,4 %
Ne, nestihli, ale chybu nakonec vypátrali.
7,4 %
Ne, nestihli a chybu neodhalili.
48,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 162 čtenářů.


Tak jaká byla vaše jízda? Zvládli jste chybu najít? Pokud ano, tak máte obdivuhodný postřeh. Jestliže na to nemůžete přijít, je tu pro vás pomoc v podobě obrázku bez chyby. Při jejich porovnání se vám již chybu jistě podaří odhalit.

Foto: Pixabay - Mister pittinger

Obrázek bez chyby.

Podařilo se vám chybu na motorkářské jízdě dohledat? Někoho to možná potrápilo a někdo to zvládl levou zadní. Ale pro všechny byla hlavním úkolem zábava a relaxace. A kdepak byla chyba ukrytá? Chyba se nachází na stínu plotu na silnici, kde chybí za sedmým sloupem prostřední čára. Možná to bylo přehlédnutelné. Stejně jako ve velké rychlosti na motorce se dá leccos přehlédnout. Proto jezděte pomalu, v klidu a s rozvahou na všech vašich cestách.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz