Hlavní obsah
Hry

Jet na nákup na kole, je skvělý nápad. Má však jednu chybičku. Víte jakou?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Jet pro drobný nákup na kole je výborná věc. Nejen, že uděláte něco pro své zdraví, ale také ušetříte životní prostředí. Což je správné. Stejně jako dívka na obrázku. Tam ale vše úplně správně není.

Článek

Dojet si na kole nakoupit pár drobností, ovoce či zeleninu se rozhodla i dívka na obrázku. Jízdou na kole se udržuje v dobré fyzické kondici. Vše by bylo perfektní až na jednu chybu, která se na obrázku nachází. Jste schopni jí najít do 9 vteřin? Vyzkoušejte to a uvidíte jak dobře či špatně je na tom váš postřeh. Nejen tělo, ale i mysl je třeba neustále posilovat. Jste-li připraveni, vydejte se na prohledávání obrázku a do 9 vteřin na něm najděte chybu.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.

Anketa

Našli jste chybu do 9 vteřin?
Ano, našli.
67,7 %
Našli, ale ne do 9 vteřin.
10,4 %
Ne, nenašli.
21,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 96 čtenářů.

Prohlídka obrázku dívky na kole skončila. Stačilo vám 9 vteřin na objevení chyby? Jestli ano, tak tleskáme. Pokud ne, nevadí. Berte to jako trénink a posílení vaší mysli. A také jako odreagování se od starostí, kterých má každý dost a dost. Každá vteřina k dobru se počítá. A k vaší malé radosti je níže obrázek bez chyby, aby vám ji pomohl snáze najít.

Foto: Pixabay - Dandelion_tea

Obrázek bez chyby.

Teď už jste chybu odhalili jistě všichni. Mysl a postřeh jsou procvičeny. Teď už jen zbývá říci, kde se chyba nachází. Chyba je na kabelce, kde chybí pod dívčinou rukou část tráku přes rameno. Skvělé. A teď se můžete jet projet třeba na kole.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz