Hlavní obsah
Hry

Na obrázku něco nehraje. Dokážete do 5 vteřin najít, o co jde?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - jcoope12

Děvčátka si vyšla na procházku se svými oblíbenými létajícími draky. Vítr fouká tak akorát, takže draci si spokojeně poletují. Vše se zdá být v pořádku. Ale není.

Článek

Sluneční vycházka s poletujícími draky vypadá idylicky. Něco tam ale nehraje. Přijdete na to, co to je? Musíte však na chybu přijít do 5 vteřin! A to je opravdu krátká doba. Kdo má velmi pozorné oko, nebude mít problém na chybu přijít i v takto krátkém čase. Tak se připravte a do 5 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Jcoope12

Do 5 vteřin najděte chybu na obrázku.

Anketa

Dokázali jste do 5 vteřin najít chybu?
Ano, v pohodě.
80,7 %
Chybu jsme našli, ale déle.
6,8 %
Ne, nedokázali jsme jí vůbec najít.
12,5 %
Celkem hlasovalo 944 čtenářů.


Zařadili jste se k těm, kteří úkol hravě zvládli? Tak to je chvályhodné. Kdo si není jist, může se podívat na obrázek níže, který je bez chyby. Když si je porovnáte, chybu hravě objevíte.

Foto: Pixabay - Jcoope12

Obrázek bez chyby.

Bylo to celkem lehké, že ano? A jaká to tedy byla chyba? Jak už správně tušíte, je jí chybějící stín u dívky v růžové sukni. Procvičování zraku a postřehu není nikdy dost.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz