Hlavní obsah
Hry

Na obrázku rodinného vaření se vyskytla chyba. Najdete ji do 12 vteřin?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Ztasel

Při rodinném vaření vládne klid a pohoda. Každý si hledí své práce. Mají radost, že si mohou užít společnou chvíli a nic ji nepřekazí. Ale zdání klame. Idylku narušila chyba, o které nemají tušení.

Článek

Do poklidného, ničím nerušeného společného vaření všech členů rodiny, se vloudila chybička. Zatím o ní nikdo neví. Chcete si otestovat svůj zrak a rychlý postřeh? Tak se pokuste danou chybu najít. Ale nezapomeňte, máte na hledání jen 12 vteřin. Troufnete si na tento úkol? Pakliže jste odhodláni, vydejte se na prozkoumávání kuchyně. Prohlédněte každý kout. A do 12 vteřin najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Ztasel

Do 12 vteřin najděte na obrázku chybu.


Anketa

Dokázali jste chybu najít?
Ano, zajisté a do 12 vteřin.
44,2 %
Ano, ale 12 vteřin nestačilo.
9,9 %
Ne, nenašli.
45,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 514 čtenářů.


Prohlídka kuchyně a kuchařského umění rodiny dospěla ke svému konci. Byla úspěšná nebo nikoliv? Jak se říká sláva vítězům a čest poraženým. S prázdnou však neodejdete. Procvičili jste si zrak a postřeh, odreagovali mysl a pobavili se. A to se také počítá. A níže si můžete prohlédnout obrázek bez chyby a snadno ji najít.

Foto: Pixabay - Ztasel

Obrázek bez chyby.


Teď už ji jistě vidíte. Uvařeno, upečeno, uklizeno a chyba objevena. Skvělá práce. A kde se chyba skrývala? Na stropě na levém lustru, chybí jeden kryt u zavěšení. Po dobře vykonané práci si všichni zaslouží pořádný odpočinek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz