Hlavní obsah
Hry

Na obrázku s polévkou je něco, co tam rozhodně nepatří. Najdete kde?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - RitaE

Říká se, že polévka je grunt a maso je špunt. Když je však vydatná jako na obrázku, tak už na špunt nezbude místo. A ta je vydatná až příliš. Na obrázku je totiž něco, co tam nepatří. Víte co?

Článek

Chuť na lákavě vypadající polévku vás přejde hned, co zjistíte, že je tam někde něco, co tam nemá být. Víte, co to je? To byste neuhádli. Je to bota či spíše střevíc. Možná tam upadl Popelce, když utíkala od prince. Budete schopni botu najít do 12 sekund? Narazit na botu v opravdové polévce, není žádná výhra, ale najít botu na obrázku s polévkou, výhra je. A veliká. Proto se rychle pusťte do polévky a do 12 sekund najděte na obrázku botu.

Foto: Pixabay - RitaE

Do 12 sekund najděte na obrázku botu.

Anketa

Podařilo se vám najít botu na obrázku?
Ano, podařilo a v čase.
37,2 %
Ano, podařilo, ale čas nestačil.
4,9 %
Ne, vůbec nepodařilo.
57,9 %
Celkem hlasovalo 728 čtenářů.


Polévku se smradlavou botou by nikdo jíst nechtěl. Proto je dobře, že jste jí dokázali najít. Anebo ne? Ať už vaše pátrání dopadlo jakkoliv, důležité je, že jste se dokázali na chvíli zabavit něčím jiným než stereotypem a starostmi. A kde vlastně ona bota je? Na to se můžete podívat na obrázku níže, kde je vyznačena. A pak si můžete v klidu vychutnat svojí polívčičku, samozřejmě bez boty.

Foto: Pixabay - RitaE

A tady je bota.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz