Hlavní obsah
Hry

Na první pohled bezvadná zábava má jednu chybu. Objevíte jí?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - RosZie

Všichni na obrázku se skvěle baví a mají výbornou náladu, která je možná přejde, až zjistí, že se tam vloudila chybička.

Článek

Zábava je v plném proudu a nikdo si nevšiml, že se přihodilo něco, co nemělo. Chyba se musí objevit dříve, než si jí někdo všimne. A to už bude úkol pro všechny odvážlivce, kteří se do hledání chtějí pustit. Máte-li dobrý zrak, rychlý postřeh a logické uvažování, pusťte se do hledání. Bude to pro vás hračka. Na obrázku se vyskytla chyba a vy jí musíte co nejrychleji najít. Máte na to maximálně 15 sekund. Jste odhodláni úkol splnit? Pokud ano, můžete se hned pustit do pátrání a nalézt chybu na obrázku, co se tam nedopatřením vloudila.

Foto: Pixabay - RosZie

Najděte chybu na obrázku do 15 sekund.


Anketa

Našli jste chybu na obrázku?
Ano, našli a dokonce včas.
22,6 %
Ano, našli, ale pátrání trvalo poněkud déle.
9,5 %
Ne, nenašli, ač jsme se snažili jak mohli.
67,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 199 čtenářů.

Tak jak se vám podařilo spojit logiku, rychlost, postřeh a zrak? Zajisté dobře a hledanou chybu jste objevili. Anebo ne? Je-li tomu tak, níže najdete obrázek bez chyby a když je oba porovnáte, jistě na chybu ihned přijdete.

Foto: Pixabay - RosZie

A toto je obrázek bez chyby.


Teď už bylo snadné chybu objevit, že? Jak už jistě víte, je jí chybějící levá náušnice u paní, co tančí vedle pána na invalidním vozíku. Ještě, že byla náušnice objevena včas. Dotyčná paní by z její ztráty jistě radost neměla. Skvělá detektivní práce. Buďte připraveni na další procvičování vašich smyslů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz