Hlavní obsah
Hry

Na svatebním focení se vyskytla chyba. Kdo ji dokáže v čase najít?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Pixellicious

Svatba má být vyústění lásky dvou lidí, kteří chtějí svůj život spojit na trvalo. Svatbu chce mít každý perfektní. Ne vždycky se vše dokonale povede a občas se něco i pokazí. Stejně jako na obrázku.

Článek

Zakládat si na dokonalé a bezchybné svatbě, nemá cenu. Čím více se na dokonalosti lpí, tím spíše se dostaví zákon schválnosti a něco se zaručeně pokazí. Důležitější je, aby vztah obou byl kvalitní a dokázal překonat všechny záludnosti života a vydržel až na věky. Což je v dnešní době celkem vzácnost. A když se nějaká ta chybička na svatbě vyskytne, tak to nebrat jako tragédii, ale s úsměvem. Stejně jako svatebčané na obrázku, kde se také nachází malá chybička. Najdete jí? Máte na to 9 vteřin. Jsou-li vaše oči i mysl připraveny, pusťte se do práce a do 9 vteřin najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Pixellicious

Najděte chybu na obrázku do 9 vteřin.

Anketa

Dokázali jste svatební chybu objevit?
Ano, s přehledem do 9 vteřin.
63,1 %
Ano, dokázali, ale až po časovém limitu.
8,7 %
Ne, nedokázali.
28,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 838 čtenářů.


Zkoumání svatební fotky je u konce. Byla chyba zdárně nalezena? Určitě ano. Tentokrát to tak těžké nebylo. Ale neustále procvičovat svůj postřeh je nejen důležité, ale i zábavné. A kdo chybu nevidí, tak je tu obrázek bez chyby, který vám ji pomůže objevit.

Foto: Pixabay - Pixellicious

Obrázek bez chyby.

Tak už jste našli, kde byla vada na kráse? Bezpochyby ano. Tak jen pro kontrolu, chyba se nachází na prvním muži zleva, kterému chybí motýlek. I když tím trochu pokazil svatební fotku, nic se neděje. Zábava a radost je přednější. Radujte se a smějte se.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz