Hlavní obsah
Hry

Na zimním obrázku je chyba. Najdete ji?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - NickyPe

Zima už se blíží. Zda bude se sněhem či bez něj, je ve hvězdách. Za to na obrázku již nasněžilo dostatečně. Kromě sněhu, sněhuláka a zvířátek, je tam ještě chyba. Dokážete ji najít?

Článek

Zimní období se kvapem blíží. Jestli bude tak krásně zasněžené jako na obrázku, se musíte nechat překvapit. Zasněžená idylka na obrázku má však jednu chybu. Budete schopni ji najít? A to do 11 vteřin? Propátrejte zimní obrázek rychle a důsledně, ať vám chyba neunikne. Pokud chybu odhalíte, budete skvělí.
Dejte se tedy ihned do pátrání a do 11 vteřin najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - NickyPe

Do 11 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste chybu najít?
Ano a v čase.
45,1 %
Ano, chyba byla nalezena, ale až po limitu.
11,6 %
Ne, chyba vůbec nalezena nebyla.
43,3 %
Celkem hlasovalo 275 čtenářů.


Dostali jste se mezi ty nejlepší? Pokud jste chybu odhalili v časovém limitu, tak ano. Máte dobrý postřeh a jen tak vám nic neunikne. Jestliže jste chybu odhalit nedokázali, nezoufejte. Přichází vám níže na pomoc obrázek bez chyby. S ním už bude odhalení chyby hračka.

Foto: Pixabay - NickyPe

Obrázek bez chyby.

Chyba byla úspěšně nalezena, tak už jen zbývá upřesnit, kde se nacházela. Chyba je na kohoutovo pravé noze, kde mu chybí zadní pařát. Úkol je splněn. Postřeh procvičen. A tak to má být.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz